Направите саме антиејџ серум за лице: Обрисаће боре, дубински нахранити кожу и вратити јој сјај и виталност!

0

(Фото: Shutterstock)

Антиејџ серуми су ефикасни, јер пре свега садрже концентрате материја које се боре против бора у већој количини него креме. Међутим, њихову ефикасност надмашила су биљна уља која су се показала као невероватно делотворна у хидратацији коже, уједначавању тена и ублажавању постојећих и спречавању настајања нових бора у подручју лица и врата.

Природно уље дивље руже и бадемово уље делују као “брисачи бора” и подмлађују кожу, враћају јој еластичност и виталност, а лицу дају свеж изглед.




Природна уља не садрже хемијске додатке, попут парабена, који је штетан и сав посао одрађују на потпуно природан начин, без контраиндикација за вашу кожу или здравље.

Такође, уља су немерљиво учинковитија јер за разлику од крема, продиру у дубље слојеве епитела и самим тим чине да се кожа дубински храни, а ефекат буде јачи и трајнији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бадемово уље обилује витамином Е , познатим и као витамин младости, као и омега киселинама које дубински хидрирају кожу. Ово уље основни је састојак бројних производа за негу коже беба. Бадемово уље побољшава тен, враћа природни сјај кожи, хидрира је дубински, ублажава упалне процесе на кожи, смањује подочњаке, ублажава дубинске и површинске боре и кожи враћа мекоћу и глаткоћу




Представљамо вам рецеп за антиејџ серум од бадемовог и ружиног уља, који можете направити веома лако код куће.

Потребни састојци за серум од бадемовог и ружиног уља:

10 капи хладно цеђеног уља дивље руже

50 мл хладно цеђеног бадемовог уља

Упутство за припрему и употребу серума:

Прочитајте још:  Делује као таблетa: Свежи босиљак ублажава болове у зглобовима

Уље дивље руже и бадемово уље сипајте у стаклену бочицу (или теглицу), затворите бочицу и добро промућкајте. Мешавину оставите на хладно место да одстоји неколико сати пре првог наношења на лице. Мешавину уља наносите лагним кружним покретима на лице, врат и деколте, утрљавајући у кожу. Серум можете користити свакога дана, битно је само да га наносите на претходно очишчену кожу.




(Стил.курир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *