Шеварлић: Село и пољопривреда су основ привредног развоја Србије

0

Миладин Шеварлић

Kандидат за посланика коалиције “Здрава Србија – Боља Србија“ Миладин Шеварлић поручио је данас да село и пољопривредна производња треба да буду основ привредног развоја Србије.

„Здрава Србија ће се залагати да подстицаји за пољопривредну производњу и развој села, буду минимум пет одсто, а за сеоски туризам најмање један одсто, при чему ћемо за пољопривреднике са децом обезбедити посебне подстицаје који ће бити на нивоу субвенција које држава Србија даје страним инвеститорима“, изјавио је Шеварлић.

Према његовим речима, од пописа 2002. године до данас уништено је преко 230.000 породичних газдинстава, „то је 2.300 села опустелих са по 100 угашених пољопривредних газдинстава“.




Он је, како је наведено у саопштењу, рекао да је сада дошао тренутак да се у Србији нешто промени, да оживе села и пољопривредна производња која треба да буде основ привредног развоја наше земље, јер нема здраве Србије и здраве нације без здраве и природне хране.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Никада нећемо дозволити да наша деца одрастају на загађеној, отровној и генетски модификаној храни јер имамо све услове да им обезбедимо здрав живот и здраву исхрану, имамо незагађена сеоска подручја, чист ваздух, воду и плодно земљиште“, поручио је Шеварлић.



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *