Трамп прогласио АНТИФА терористичком организацијом!

1

Након неколико дана протеста у Америци који прете да пређу у грађански рат, Доналд Трамп је објавио на свом профилу да се АНТИФА као један од организатора протеста проглашава терористичком организацијом.

 

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1267129644228247552

Он је такође честитао Националној гарди на сјајно урађеном послу у смиривању нереда и поновио да би све било брже готово да су анархисти из АНТИФЕ раније затворени:

“Честитамо нашој Националној стражи на сјајном послу који су обавили одмах по доласку у Миннеаполис у Минесоти синоћ. Анархисти предвођени АНТИФА-ом, између осталог, брзо су затворени. Требао је то да уради градоначелник прве ноћи и не би било проблема!”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1267124501361369091

Васељенска



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Трамп прогласио АНТИФА терористичком организацијом!

  1. Ne treba covek da schalje vojsku na civile vojska se schalje na drugu vojsku u slucaju rata tosto se desilo u americi nije dobro ali tramp kao presdnik bi mogao da smiri sitzaciju ida obeca dace famililija dobiti veliku odstetu itaj policajac dace dobiti najmanje 20 godina robije i tako da smiri sitiaciji na ovaj nacin sto ontamo schalje vojsku pravi jos gore

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *