ОТКРИВАМО ВАМ: Како да на ПРИРОДАН НАЧИН добијете ПУНИЈЕ УСНЕ

0

(Фото: Фото: Пиксабеј)

Не постоји девојка која не жели да има пуне, сочне усне. Није решење у операцији, јер се мода мења, а историја учи да су трендови увек одлази у крајност и да ће после дебелих усана поново бити пожељне – нормалних контура.

Један од начина да се повећа волумен усана је пилинг четкицом за зубе. Наиме, четкица се умочи у шећер, а онда се енергичким покретима трљају усне. Убрзо ће усне реаговати и благо отећи. Намажу се прво оловком, па кармином.




Други начин је мање болан за усне. Набавите чачкалицу која на врху има конац за зубе. Превуците је преко кармина и направите прву линију на горњој усни, поново намажите, па другу и на тај начин оивичите усне. Намажите тамним, па светлијим кармином.

https://www.instagram.com/p/CAia3TuBFrU/?utm_source=ig_embed

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Основно правило како да усне изгледају што бујније је коришћење што светлијих нијанси. Шљокице и сјај су пожељни, а мат нијансе никако. Такође, не треба прво исцртавати усне тамном оловком, јер ће визуелно ограничити њихову величину.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *