СНС одштампала заштитне маске “За децу Лесковца”!

0
СНС

СНС

У циљу одговорности и придржавања мера како би спречили могућу заразу и ширење вируса, Српска напредна странка одштампала је заштитне маске које ће у наредном периоду бити подељене деци и осталим Лесковчанима, саопштили су из Форума жена ГО СНС у овом граду.

Kако је речено, СНС је одговорном политиком оправдала сваку степеницу ка горе.

– Зато бринемо о ономе што нам је најважније, а то су наша деца јер деца су наша будућност. Јер и даље важи да свако од нас носи велику одговорност и стога би и даље требало да се придржавамо мера заштите јер ћемо само тако спречити даље ширење заразе – истакла је председница Форума жена Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу Kристина Васиљковић.




На Међународни дан деце жртава насиља, Васиљковић је указала на важност спречавања овог глобалног проблема.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Свако дете има право на живот, на раст и развој, на једнакост и равноправност међу својим вршњацима и право на живот у породици. Нажалост, сведоци смо да су многа деца жртве, жртве насиља и то је околност на глобалном новоу, а не само код нас – упозорила је Васиљковић.

Она је подсетила да је само пре три дана Форум жена ГрО СНС Лесковац обележио Међународни дан деце и то посетом и симболичним поклоном предшколцима на територији Братмиловца, Мрштана, Доњег и Горњег Kрајинца, Рајног поља, Орашца и Манојловца.



Југмедија

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *