Од поноћи опет ради ноћни превоз: Маркице не важе, ево колико ће да кошта вожња

0

(Фото: Profimedia)

На територији престонице од вечерас поново ће бити успостављен ноћни превоз. Секретаријат за јавни градски превоз на улице поново успоставља 24 линије ноћног превоза које ће саобраћати ка свим крајевима града. У њима не важи никакве маркице, плаћа се карта 145 или 210 динара по путнику.

Као и пре укидања ноћног превоза планирани поласци линија биће организована у три термина. Аутобуси ће из центра града ка рубним деловима саобраћати у поноћ, затим у периоду од 1.00 до 1.15 зависно од реда вожње, док су задњи поласци у периоду од 2.00 до 2.30 часова.

Изузетак је линија 706Н на релацији Трг републике – Батајница која има четири поласка – у 0.30, 1.15, 2.00 и 2.45 и исто толико из Батајнице ка Граду где ће последњи аутобус кретати у 3.20 часова. Такође, возила на линији 47Н од Трга републике до Ресника саобраћаће преко Миљаковца 3, док ће линија 101Н путнике од Трга републике до Падинске скеле возити преко Котежа.



Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *