Јуткин школски друг: Злостављао је и моју ћерку

0
јутка

јутка

Андреја Бојић, отац Снежане Бојић, кога смо данас затекли испред суднице у Kрушевцу где је било рочиште Милутину Јеличићу Јутки, репортеру Нова.рс рекао је да је ту због тога што је и његова ћерка такође жртва злостављања, а потом и жртва правосудног система који није на прави начин реаговао после пријављивања случаја.

“Моја Снежана је хероина зато што је скупила храбрости да пријави такве ствари, обзиром да то није једини случај у Брусу, ја сам помогао да то пријавимо. Задовољан сам што то није прећутала, јер би било једно блато бачено на њу. У сваком случају јој хвала. Ту сам на сваком суђењу, а мојој Снежани су одбацили кривичну пријаву. На савест стављам то судији”, рекао је Бојић који је иначе школски друг Милутина Јеличића.



Његова ћерка је постала жртва након што јој је Јутка помогао да се запосли у библиотеци, а када му није дозволила да је додирује, према речима оца, добила је отказ.

Шта је Андреја Бојић још рекао погледајте у нашем видео прилогу:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, у Основном суду у Kрушевцу данас је почео наставак суђења Милутину Јеличићу Јутки за полно узнемиравање Марије Лукић. Милутин Јеличић Јутка није се појавио на данашњем рочишту и издата је наредба за његово привођење.



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *