Јуткин школски друг: Злостављао је и моју ћерку

Андреја Бојић, отац Снежане Бојић, кога смо данас затекли испред суднице у Kрушевцу где је било рочиште Милутину Јеличићу Јутки, репортеру Нова.рс рекао је да је ту због тога што је и његова ћерка такође жртва злостављања, а потом и жртва правосудног система који није на прави начин реаговао после пријављивања случаја.

“Моја Снежана је хероина зато што је скупила храбрости да пријави такве ствари, обзиром да то није једини случај у Брусу, ја сам помогао да то пријавимо. Задовољан сам што то није прећутала, јер би било једно блато бачено на њу. У сваком случају јој хвала. Ту сам на сваком суђењу, а мојој Снежани су одбацили кривичну пријаву. На савест стављам то судији”, рекао је Бојић који је иначе школски друг Милутина Јеличића.Његова ћерка је постала жртва након што јој је Јутка помогао да се запосли у библиотеци, а када му није дозволила да је додирује, према речима оца, добила је отказ.

Шта је Андреја Бојић још рекао погледајте у нашем видео прилогу:

Подсетимо, у Основном суду у Kрушевцу данас је почео наставак суђења Милутину Јеличићу Јутки за полно узнемиравање Марије Лукић. Милутин Јеличић Јутка није се појавио на данашњем рочишту и издата је наредба за његово привођење.Нова.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.