Шокантне тврдње руског аналитичара: Немири у САД нису расни немири – ЕВО ШТА ИМ ЈЕ ЦИЉ

Сергеј Марков

Политички аналитичар Сергеј Марков говорио је о протестима који тренутно букте у америчким градовима.
Он је анализирао америчке немире и том приликом објаснио шта се крије иза њих. Указао је на јасну политичку позадину која се може уочити на протестима, а који су избили након убиства Афроамериканца Џорџа Флојда.

Политиколог је сигуран да иза уобичајене побуне због расизма, стоји покушај државног удара и свргавања америчког председника Доналда Трампа.

Политички противници садашњег шефа Беле куц́е могу да искористе ситуацију са нередима у америчким државама како би постигли своје политичке циљеве.

Марков је објаснио да државне власти намерно нису предузеле драстичне мере за сузбијање нереда који су настали у америчким градовима.

Тако терају Трампа на безумне радикалне акције које би могле да доведу до државног удара и свргавања америчког председника с његове функције.
„Али након што Трамп изда неку радикалну наредбу, доц́и ц́е до жртава међу црном популацијом, а тада ц́е Трамп бити проглашен одговорним за расизам.

Сетиц́е се и неких његових изјава које би се могле тумачити као расистичке. А онда ће се, након Трампових радикалних одлука, све заиста распламсати“, објаснио је Марков.

Политиколог је сигуран да је такав сценарио „елиминације“ Трампа сасвим реалан и да би се могао имплементирати у блиској будуц́ности.

Према Марковим речима, покушаће да окриве тренутног председника САД-а за протесте, а “у критичном тренутку Пентагон и обавештајне агенције изјавиц́е да се нец́е придржавати Трампових наређења”, објашњавајуц́и да ц́е то потпуно дестабилизовати земљу.

„Kолико легално завереници желе да формализују елиминацију Трампа није јасно. Али то ц́е се видети ускоро.

Ово нису расни немири, ово је покушај државног удара уз помоц́ расних немира “, закључио је Марков.Wебтрибуне.рс

2 Коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.