Гласачи да се подсете „мрачне историје“ Вучића (ФОТО)

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Грађански фронт организовао је јуче акцију „Булевар жртава Александра Вучића“, чиме су подсетили јавност развијањем плаката испред Атељеа 212 на све животе који су изгубљени и оне који су постали жртве Вучићевог режима. Како кажу, ово је идеална прилика да се људи подсете на дела власти пред изборе 21. јуна.

 

– Сви ови људи, већина њих су такође имали своју децу и веома је важно да се данас подсетимо да је Александар Вучић исти онај човек који је био министар информисања и који је изјавио „осветићу се кад тад Славку Ћурувији“ – подсећа члан Извршног одбора Демократске странке Срђан Миливојевић.

Поред Ћурувије на плакату се нашао и Оливер Ивановић коме имена убица или налогодаваца и даље не знамо.
– Оливер Ивановић је човек чије је убиство инспирисала ова власт, човек чије је убиство најављено, као и убиство Славка Ћурувије, једним од најсрамотнијих спотова на телевизији са националном фреквенцијом Пинк – каже Миливојевић.

Станика Глигоријевић која је живот изгубила на наплатној рампи у Дољевцу и чију су смрт забележиле камере, али се и починилац није у затвору, такође се нашла на плакату.

– Страшно је и фрапантно да је председник Вучић изјавио ја сам видео како изгледа тренутак док она губи живот, али то је толико страшно да то не могу да поделим чак ни са правосудним органима – прича Миливојевић.

Хеликоптерска несрећа у којој су животе изгубили Омер Мехић и шест чланова посаде, када је „неко мимо свих прописа послао хеликоптер у Нови Пазар“, још једна је од неразјашњених афера која се догодила за време садашње власти.

Још увек нису разјашњене ни околности у којима је погинуло 26 особа у поплавама у Обреновцу, а актери те несреће, како кажу из Савеза, данас се кандидују на водеће позиције у Обреновцу.

Новинар Милан Јовановић је преживео паљење своје куће у Гроцкој и пуцњеве који су му били намењени, али је такође жртва ове власти.
– Шта је то тако страшно Милан Јовановић открио о злоупотребама Српске напредне странке да би покушали да га убију? – пита Миливојевић.

Слободан Танасковић, чувар из Савамале који је, како тврде из Савеза, убијен јер је везан од стране непознатих особа са фантомкама након чега је доживео инфракт још један је чија смрт није неразјашњена.

На последње место на плакату стављен је упитник јер, како каже Миливојевић, још увек не знамо колико ће нас шопинг у Милану и овај „најсмешнији вирус икада“ коштати.

– Упркос страху, терору, криминалу којем смо изложени, Србијом неће управљати онај ко има бољи снајпер, онај ко има јачу дугу деветку из Косовске Митровице, онај ко има дужу штанглу из Крушевца којом ће разбити Борку Стефановићу главу, Србијом неће управљати нико ко наступа са позиција зла, насиља и криминала – закључио је Милојевић и позвао грађане да 21. јуна не излазе на изборе.Директно.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.