Насловна Ванредно стање „Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија...

„Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК…“

Баба Ванга (Фото: Профимедија)

У жељи да сазнамо да ли је баба Ванга имала неке увиде у вези са тренутним дешавањима, истражили смо неколико руских и украјинских сајтова. Већина се слаже да је видовита Бугарска предвидела пандемију и економску кризу ове године.

На једном украјинском сајту пише: „Када сам 1995. године, кад сам још био мало дете, разговарао са Вангом, рекла је да ће се у години пет двојки збити догађај епохалан за цело човечанство. Планета ће добити тако страшан вирус да могу умрети стотине милиона људи. Шокиран сам!

Велики проблеми почели су 22. фебруара и можда ће трајати до 22. децембра 2020. Она је рекла да, када буде ‚година огледала‘ (2020), свет ће се окренути и сви проблеми доћи ће од Жутих“ – наводно је изјавио извесни Тодор Тодоров, „Вангин пријатељ и преводилац“.

Вратиће се болест коју је човечанство већ победило.

Тодор, кажу, напомиње да у време разговора „Жуте“ није повезивао са Кином. И још је (кажу) додао: „Болест ће се брзо проширити светом и однети много живота, а биће потребно око годину дана да се направи лек“. Болест неће бити нова, а кажу да ни корона вирус није нов – само је мутирао.

Пророчица је умрла 1996. године.

А на другом месту нашли смо да је ново „пророчанство“ разоткрио „лични Вангин преводилац Петар Стојанов“, а (не Тодор Тодоров), и да то зна пре више од 30 година: „Рекла је да ће људи падати и умирати на улицама, а страшна епидемија ће прогутати свет. Рекла је да ће се ово догодити због старе болести која ће представљати велику опасност за читаво човечанство. Можда ће се вратити болест коју је човечанство већ победило. То би требало да се појави негде на југу“ – цитирају „Стојанова“.Новац ће изгубити вредност, замениће га бројеви!

Из нејасних извора (без Тодора и Петра) неки украјински и руски сајтови наводе да је Ванга рекла да би 2020. године могло доћи до промена у финансијском смислу широм света. „Предвиђала је да ће новац изгубити на вредности и да ће почети да га замењују бројеви. Тренутно стручњаци за ова предвиђања виде наговештаје о финансијској кризи која је избила широм света“. И још кажу да је (Ванга рекла) решење у вакцини, која ће бити откривена.

Предвидела је Трећи светски рат, али није се десио.

Поставља се, свакако, велико питање да ли је ишта од „предвиђања“ објављених после баба Вангине смрти – заправо њено „дело“, или је неко то тако представио, зарад профита. За живота је, зна се, и те како умела да тачно предвиди. Али, оно што је „предвидела“ после смрти…

Подсетимо на једну „визију“ коју су њој приписивали – да ће 2010. започети (још један) Светски рат, и да ће у њему бити коришћено нуклеарно и хемијско оружје и да, после овога, на Северној хемисфери неће бити животиња и вегетације. Знамо да се ово није догодило. А чак ни у тим предвиђањима, која су позната одраније – нема ни речи о 2020. години као битној по било чему.Новости

3 Коментара

  1. Bolest nevidjena, to baba vanga nije proricala već ministri, pola toga nabijate proročanstva što baba vanga nije proricala. To je politička budućnost i proricanja, oni žele da nas smanje, a vi samo loše vesti dajete, a ne nešto što je dobro, vi svi novinari ste zajedno sa političarima i djavolima.. Užasss

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.