Остала без глуме па продаје нашу отаџбину: “Kосово одавно није наше”

3
Бојана Маљевић

Глумица у поприличним годинама, остала је без улога а од нечега се мора живети, пронашла је начин да од страних спонзора искамчи новац и то ради већ дуже време.

Глумица и продуценткиња Бојана Маљевић одбрусила је на Твитеру Бошку Обрадовићу, лидеру покрета Двери, наводећи да користи Kосово и Метохију како би “пробудио национализам”, те је додала да “Kосмет одавно није наш”.

Бојана Маљевић се надовезала на Обрадовићев Твит, наводећи да “опозиција лаже народ” и да користи Kосмет у политичке сврхе.“Kористећи се познатим начинима за буђење национализма – кроз позив за бојкот избора да би се ‘одбранио Kосмет’ – део опозиције лаже народ да Kосмет одавно није престао да буде наш. То су исти методи које је некад користио Вучић. Истина, браћо, истина, а не звона и прапорци”, написала је Маљевић.

Обрадовић је раније написао на овој друштвеној мрежи да Вучић “користи лаже изборе” како би “предао Kосово и Метохију”.

“Важно признање @авуциц од синоћ да су му ови лажни избори потребни да добије Скупштину и Владу које ће му помоћи у предаји Kосова и Метохије. Довољан разлог за све патриоте у Србији да бојкотују изборе и не дају легитимитет за издају коју @снс_србија тајно договара са Тачијем”, написао је Обрадовић.Нова

3 Коментара

  1. Испашће још Вучић био родољуб…хаха. Како то неки људи тако забразде у штовање западних вредности и изгубе сваку моћ логике и аналитике?

  2. Ко је е ову, но да ми ви мене кажете где има јевтини чварци и кавурма и у време чије власти је Косово одцепљено од Србије и у чије време власти је прогласило независност?

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.