Остала без глуме па продаје нашу отаџбину: “Kосово одавно није наше”

3

Бојана Маљевић

Глумица у поприличним годинама, остала је без улога а од нечега се мора живети, пронашла је начин да од страних спонзора искамчи новац и то ради већ дуже време.

Глумица и продуценткиња Бојана Маљевић одбрусила је на Твитеру Бошку Обрадовићу, лидеру покрета Двери, наводећи да користи Kосово и Метохију како би “пробудио национализам”, те је додала да “Kосмет одавно није наш”.

Бојана Маљевић се надовезала на Обрадовићев Твит, наводећи да “опозиција лаже народ” и да користи Kосмет у политичке сврхе.



“Kористећи се познатим начинима за буђење национализма – кроз позив за бојкот избора да би се ‘одбранио Kосмет’ – део опозиције лаже народ да Kосмет одавно није престао да буде наш. То су исти методи које је некад користио Вучић. Истина, браћо, истина, а не звона и прапорци”, написала је Маљевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Обрадовић је раније написао на овој друштвеној мрежи да Вучић “користи лаже изборе” како би “предао Kосово и Метохију”.

“Важно признање @авуциц од синоћ да су му ови лажни избори потребни да добије Скупштину и Владу које ће му помоћи у предаји Kосова и Метохије. Довољан разлог за све патриоте у Србији да бојкотују изборе и не дају легитимитет за издају коју @снс_србија тајно договара са Тачијем”, написао је Обрадовић.

Прочитајте још:  Косовски сепаратисти намеравају да учествују на изборима у Северној Македонији



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Остала без глуме па продаје нашу отаџбину: “Kосово одавно није наше”

  1. Шта зна курва осим кревета и кур.,.. Али неће још дуго да лаје и врши пропаганду велеиздајника вучића и његовог картела.

  2. Испашће још Вучић био родољуб…хаха. Како то неки људи тако забразде у штовање западних вредности и изгубе сваку моћ логике и аналитике?

  3. Ко је е ову, но да ми ви мене кажете где има јевтини чварци и кавурма и у време чије власти је Косово одцепљено од Србије и у чије време власти је прогласило независност?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *