РАСКРИНКАНА НАМЕШТАЉКА! Сорош платио најезду миграната!

0

Прљави прсти Џорџа Сороша умешани су у организацију великог марша миграната на Америку у априлу 2018. Овај добро режирани спектакл, чија је мета био Доналд Трамп, раскринкан је захваљујући доказима и сликама које су открили активисти Q-anona.

Према званичним подацима, највише миграната је било из Хондураса, али и из других земаља Латинске Америке, којима су се пред самом границом прикључили и Мексиканци. Као разлог бекства, навели су ратове банди и сиромаштво. По правилу је тај караван наводних очајника добио огромну и свакодневну пажњу мејнстрим медија под контролом “дубоке државе”.

У медијима је, међутим, било превише фотографија жена и деце, што је био јасан знак манипулације и скривеног политичког плана.

Вожени до границе
Детаљном анализом фотографија, много тога се није уклапало. Ови људи су морали да ходају месец и по дана по 60 километара дневно, али нису изгледали исцрпљено нити су били прљави и знојави, одећа им је била чиста. Бебе су такође биле чисте, нахрањене, гардероба фирмирана. Дефинитивно, констатује аутор филма “Пад кабале”, ови људи нису сиромашне избеглице.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како прећи 60 километара дневно у јапанкама, има међу мигрантима и босоногих, али не и жуљева. Не носе оно што би морали – ћебад, храну, воду, нема резервних пелена. Ранчеви су скроз нови. О чему се овде ради?

У ствари, комбији и аутобуси били су распоређени да све превезу из Хондураса до америчке границе. Зато није проблем ходати у јапанкама, треба само изаћи из возила и направити групну фотографију. Такође, Q-активисти су снимили како се тим људима дели новац да би глумили избеглице.

Прочитајте још:  Руски дечак поново одушевио Србију честитком за Божић

Где су паре?
Караван миграната био је представа са политичким мотивом коју је лично финансирао Џорџ Сорош, који глуми великог доброчинитеља, а повезан је са педофилским клубом Намбла, насилним покретима Антифа и Блацк ливес маттер. То је лако утврдити, као и чињеницу да је са 33 милиона долара финансирао рушилачке нереде у Фергусону (САД) када је сваком учеснику обећао 15 долара по сату.




Међутим, направио је грешку јер обећање није испунио, па су се на мрежама појавиле слике присталица Антифе које га прозивају јер нису добиле паре. Постоје видео-снимци на којима вичу: “Сороше, Сороше, где су наше паре”, а кад се то проширило, мејнстрим медији су све муњевито заташкали.

Објашњење
* Кабала је мрачни свет тајних друштава, владара из сенке који окупљају милијардере, шефове држава, краљевске породице, делове Ватикана, којима су заједнички сатанизам, педофилија и ликвидација свих који им се нађу на путу

* Q-anon је мрежа бораца против владара из сенке и новог светског поретка, која успешно раскринкава њихове завере. Не зна се ко је предводи, али постоје тврдње да је то лично Доналд Трамп.



Извор: Српски Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *