Зауставите опаку болест: Три природна НАПИТКА која су јача од ЛЕУКЕМИЈЕ

0

(Фото: Shutterstock)

Леукемија представља малигну болест хематопоезних органа, коју карактерише поремећено размножавање и сазревање крвних ћелија, углавном леукоцита и њихових матичних ћелија у коштаној сржи, лимфним органима, а често и у другим органима.

Акутна леукемија је клинички облик леукемије који нагло почиње и завршава се обично смртно за неколико седмица или месеци. У поченом стадијуму може бити алеукемички облик, али ускоро број белих крвних зрнаца постаје веома висок.

Хронична лимфоцитна леукемија је најчешће болест старијих особа код којих постоји системско повећање лимфних жлезда, често слезине, мање или више повећан број леукоцита, смањење хуморског имунитета и лимфоцитна метаплазија коштане сржи.

Ова опака болест јавља се у различитим видовима и неке од њих медицина успева да излечи радикалним методама.

Упркос различитим врстама ове болести, као и код других, најбитније је на време установити дијагнозу и пратити упуства лекара. Уз то, познати су бројни лекови из природе који су се кроз време показали делотворним, а који се могу спроводити искључиво уз одобрење и надзор лекара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Чајна мешавина са копривом и невеном

Мешавину са лековитим биљкама потребно је заједно помешати у јединствне чај. Помешати по 30 грама коприве, невена, изданака зове и русопаса, по 25 грама суручице, ивањског цвећа и хајдучке траве, по 20 грама пелена и розгона и по 15 грама кантариона и корена маслачка.

У 250 милилитара воде сипати пуну малу кашичицу ове чајне мешавине. Током дана пити, у једнаким гутљајима, најмање две литре овог напитка од биљне мешавине. Додатан ефекат био би кадаби се наведене биљке из природе могле донети свеже, ако не све онда бар неке од њих попут коприве, која је делотворна код лечења свих облика анемије.

Прочитајте још:  Старински рецепт за јачање имунитета: Моћна комбинација 2 састојка штити од вируса

Напитак од иђирота

Обзиром да је узрок настанка леукемије и у слезини, прпоручује се да се током трајања терапије и лечења конзумира и чај од иђирота и то шест гутљаја на дневном нивоу. Чај се припрема тако што се равна мала кашика корена биљке иђирот увече потопи у хладну воду, а ујутро угреје и процеди. Пре и после сваког оброка пити по један гутља овог напитка.



Напитак и облоге од шведске гранчице

Три мале кашике, може и велике у зависности од укуса, биљке шведен битер или шведске гранчице разблажити у три шоље биљног чаја. Напитак конзумирати три пута дневно пре сваког оброка уз надзор лекара који прати вашу болест.

Облоге од ове биљке препоручује се да се стављају на јетру и слезину у трајању од ћетири сата дневно, као и у комбинацији са облогама од раставића. Уз ове терапије препоручује се избегавање намирница које садрже киселине, јако зачињена јела, сухомеснати производи и масно месо. Компот од јабука препоручује се у неограниченим количинама.



Novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *