ПРОРОЧАНСТВО РУСKИХ МОНАХА: Ево где ће Амери да беже кад избије Трећи светски рат, који ће почети у ЈУГОСЛАВИЈИ!

7

Прозорљивост или дар пророштва као феномен, односно, дар Божији присутан је у православној Цркви од њеног настанка до данас.

Некад је ова прозорљивост таква да свети људи могу да виде душе, а понекад светитељи могу да виде и будуће светске догађаје и друштвене токове. Наишли смо на низ пророчанства руских светитеља о Трећем светском рату који говоре да ће он почети у Србији, односно, да ће Србија бити разлог истог.

Пророчанства светих отаца су углавном тачна, али и они сами упозоравају да је Бог жив и да понекад промени историјске токове, те да пророчанства не треба узимати здраво за готово. У сваком случају, вреди прочитати.

Наиме, руски старац Владислав Шумов је прорекао да ће Русија заратити са Немачком, али и са Kином.

“Рат са Немачком ће почети опет преко Србије”, говорио је старац Владислав.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Он је такође рекао да ће све бити у огњу, велики руски градови такође, али да Русија неће страдати у огњу. Он је рекао и да ће Белорусија тешко страдати, али да ће се после тога ујединити са Русијом.
Рекао је да ће и Турци ратовати са Грчком, те да ће Русија помагати Грчкој.

Схиархимандрит Стефан Атонски је говорио да ће Америка пропасти.

Та пропаст ће бити огромна, сва Америка ће се урушити, а Американци ће бежати у Русију и у Србију.

Старац Матфеј Вресфенски је у својим пророчанствима говорио да ће разлог Трећег светског рата бити “тако познат”, односно, већ виђен, а то је Србија.

Прочитајте још:  Више од половине светске популације подржава руску специјалну операцију у Украјини




“Милијарде људи ће страдати у рату Новог светског поретка против Русије”, говорио је овај старац. “Трећи светски рат ће почети у Југославији”, говорио је он.

Ово последње пророчанство које наводимо је интересантно, јер многи аналитичари сматрају да рат из Југославије јесте управо исти рат који се преко Kосова води данас у Украјини.

Недавно је и римски папа Фрања нешто слично рекао, говорећи да је Трећи светски рат у току и да се он одвија тихо кроз конфликте мањег обима.



Стил

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Први светски рат је био у 19 веку, а оба 2 у 20 веку су само његов наставак, као и све што се одиграва у 21. Америка и јесте била руска док је варвари нису део по део узурпирали некултуром и дивљаштвом. Ах историчари незналице..

  2. Кад би неким скенером Американце скекирсли и кад би се прецизно установио проценат срБске и руске крви, и пољске, чешке, бугарске кад проради старисрБски ген Америка ће бити срБска.
    Да Срби не одустсју од своје вере, срБског језика и писма Биг би нас лскше препознавао и више бѕм пимагсо
    У свакој могућој прилици Срби су дужни да говоре срБскум језиком, да пишу азбуком, ко се лажно представља и Бог га заборавља
    Први писани документи на свету, Мојсијеве таблице исписане су срБским језиком и азбучним писмом. Ко није достојан срБства губи се у латиници и губи срБско звсње и срБски узвишени ранг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *