ИЗАБРАНО 250 ПОСЛАНИKА: Ного преговара са полицијом око уласка у Скупштину (ВИДЕО)

0

Велики број грађана се окупио испред зграде Народне скупштине на протесту, који је организовао народни посланик Срђан Ного са циљем да народ изабере 250 народних посланика који би ушли у Скупштину.
Окупљени народ извикује “Вучићу одлази” и “Не дамо светиње”. – Не смемо да дозволимо да Вучић изда Kосово и Метохију и затвори нас у станове због короне већ следеће недеље – рекао је Срђан Ного.
Почиње читање имена и презимена 250 посланика, за које ће окупљени гласати, а затим ће ући у Скупштину.

– Они имају легитимитет, а не Вучићеви кандидати за посланике – истакао је Ного.

Срђан Ного је разговарао са представником полиције, који брани народу да уђе у Скупштину.

– Овде су људи који су највећа власт у МУП-у. Стефановић и Ребић се ништа не питају. Са њима ћемо да се договоримо и уђемо у Скупштину – рекао је Ного и поново апеловао да не дође ни до каквог сукоба с полицијом.

Морамо да будемо истрајни, а сигуран сам да ће нам се из сата у сат придружити све више људи. Вучић хоће да натера полицију да нас нападне, али они то неће да ураде – рекао је Ного.
– Дошли смо да одаберемо 250 посланика и уђемо у Скупштину – рекао је Ного, што су окупљени прихватили са одушевљењем. – Нисмо дошли ништа да рушимо, јер је ово дом Народне скупштине, а ми смо народ.

Ово ће бити игра живаца, а најслабије живце има онај психопата преко пута Александар Вучић, који сада овај скуп гледа уживо.

Има и провокатора међу нама окупљенима, који раде за психопату Вучића. Полицајци који су овде су наша браћа. Ипак, морају да нас схвате и разумеју. Ово је наш парламент, народни.

Вучић је наредио да растерају народ, али полиција то неће учинити. Покушаће можда да испровоцира сукоб и натера полицију да реагује, али ако будемо имали јаче живце, они неће кренути на народ.

Већ око 16 часова грађани су почели да се окупљају испред Народне скупштине на протест заказан за 17 часова и узвикују пароле против режима Српске напредне странке и траже хапшење Александра Вучића.

Око Парламента су пристутне јаке полицијске снаге, а полиције има и у Парламенту.

Организатори су изјавили да нема одустајања и да ће ући у Скупштину.

ВИДЕО:Србин.инфо

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.