“Прете ми ликвидацијом зато што сам открила највеће крађе у ЕПС-у” (Видео)

0
ЕПС

Наташа Пришић из унутрашње контроле Електропривреде Србије, испричала је како је открила да извесном боксеру и батинашу СНС пре тога СПС и Јединствене Србије Срђану Kружевићу Електропривреда Србије са свог рачуна купила факултетску диплому.

Иначе Срђан Kружевић је особа која је заменик градоначелника Новога Сада Милоша Вучевића а познат је и по томе што је средњу школу завршио тек у двадесетрећој години.

Претње су највише долазиле за време ванредног стања кад су ми долазили на врата стана људи са капуљачама.
Наташа је у емисији открила и коме је све Срђан Kружевић претио, као и то како је Игор Бечић бивши кондуктер из Врбаса сада народни посланик СНС и председник одбора за безбеднос скупштине Србије претио речима појешће те мрак.

Наиме Наташа је ушла у сукоб са сестром градоначелника Новога Сада извесном старлетом у покушају Тијаном Вучевић која кадрује ЕПСом а највише је задужена да фиктивно запослене води на митинге ко стоку, скупља чланарине а све о трошку ЕПС тј грађана Србије који због таквих плаћају увећане рачуне за струју.

Поред ње навела је и пример Мирослава Паровића који се седам година није појавио на послу за који уредно прима плату, као и његове злоупотребе службеног возила шкоде Супер Б.Мој највећи проблем је што не морам да трпим Тијану Ћировић Вучовић јер сам у ЕПС 19 година и сво време савесно радим свој посао, иако задњих 9 месеци нисам добила ниједан радни здатак и трпим мобинг празног стола.

Наташа је открила и како се за паре запошљавају људи у ЕПС а све преко извесне Јелене Црногорац.

Постоји читав списак фиктивно запослених радника. Поред овога постоје и запослени који долазе на посао а главни задатак им је да пишу коментаре по друштвеним мрежава где треба да хвале актуелни режим.

Преко видео надзора лако је доказиво ко је све провлачио картице али се тужилаштво на то не обазире. Kоји градови не плаћају струју уопште и зашто је цена струје толико велика погледајте у видео прилогу:(Славија.инфо)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.