СKАНДАЛ Брутална злоупотреба деце ноћ пред гласање (ВИДЕО)

0
снс

снс

Читаоци Директно.рс вечерас у 20 часова у једној згради на Звездари снимили су бруталну злоупотребу малолетника у изборној кампањи. Три дечака је снимила сигурносна камера када су дошли да кесе са “поклонима” једне политичке странке каче на кваке станова, са све обележјем “За децу наше Звездаре”.

На овај начин једна изборна листа је злоупотребила децу у политичке сврхе! Звучи невероватно, али је истинито – три дечака узраста између 11 и 13 година послата су у зграду да потенцијалним гласачима те изборне листе остављају поклоне у њихово име.

Они су носећи црни џак дошли испред једне зграде, звонили на интерфон, а када су их станари пустили, почели су да деле и каче кесе са кафом и слаткишима на кваке.

Поједини станари су пакете бацили у ђубре, други су се јавили нашој редакцији и пријавили да се овај догађај десио вечерас у овој београдској општини из речи да су “згрожени оним што су видели”.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *