Знамење времена: правоверни архијереји и ортодоксни јеврејски рабини против светских сатаниста

1
Бил Гејтс (Фото: фото: © REUTERS/Jason Lee / RT)

ЗАШТО СУ РАБИНИ ПРОКЛЕЛИ БИЛА ГЕЈТСА

Колико је озбиљна ситуација у којој се човачанство данас налази, говори невиђена и јединствена подударност ставова правоверних архијереја и ортодоксних јеврејских рабина око највеће опасносности која прети свом људском роду.

Наиме, као што смо раније известили, почетком маја премијер Израела Бењамин Нетањаху изазвао је праву буру међу јеврејским верским лидерима. Он је предложио да Министарство здравља користи нову технологију како би се Израелу помогло да се прилагоди својој новој рутини, јер држава укида затварање због коронавируса.

„То је технологија која се раније није користила и која је дозвољена према законима које ћемо донети”, појаснио је.

„Разговарао сам са нашим шефовима технологије како бих пронашао мере у којима је Израел добар, као што су сензори. На пример, свака особа, свако дете – прво то желим за децу – имаће сензор који би активирао аларм када станете преблизу, попут оних на аутомобилима,” рекао је премијер .
После тога, рабин Амон Исак, који у Израелу има много хиљада следбеника, изјавио је:

„Рећи ћу вам шта стоји иза ове изјаве Нетањахуа. Он се претвара да не зна да је све већ испланирано. Али, он је члан глобалистичког Савета за иностране односе и зна да ће доћи до другог таласа коронавируса како би натерали све да приме вакцину. Ова технологија већ постоји и израелска влада намерава да користи микрочипове и сензоре за праћење и поробљавање становништва. План је да се вакцинишу сви, а они који одбију да буду проглашени злочинцима. Циљ је припремити будуће генерације за пројекат Била Гејтса…“
А рабин Даниел Асор из Јерусалимског института Јанара је рекао:

„Нетањаху је прешао црвену линију. Он ће инсталирати сензор сваком човеку у Израелу и почети са децом у школама и вртићима. Подсетите се библијске приче о томе како је Исав продао своје првенаштво Јакову због супе од сочива. У ствари, Нетањаху је такође продао Израелце закулисној Светској влади … “

По материјалу са: „Руски весник“

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.