Спремите се за велику економску кризу, Србија ће претрпети два удара! (ВИДЕО)

1
бахмут

Бранко Павловић (Фото: Хелм Каст)

Британија ради на томе како да се реши Мила Ђукановиића, а задржи Црну Гору у НАТО-у, као савезника ЕУ и спречи повлачење признања Косова и Метохије након смене власти – тврди адвокат Бранко Павловић.

Павловић верује да ће доћи до расцепа у ДПС, а да ће нова фракција бити за укидање спорног закона који дира у права СПЦ и против Мила, али да ће бранити све тековине његове политике попут чланства у НАТО и признања тзв. независности Косова и Метохије. Он у емисији наводи и тачно име особе која би требала да одради тај посао за Британце и предводи ту фракцију.

Павловић у емисији говори о економској кризи насталој услед короне и тврди да ће Србија претрпити двоструки удар. Он је објаснио да због превелике економске везаности за земље ЕУ Србија ће осетиити и други удар када они почну да повлаче инвестиције.




Павловић каже да је добро што је Вучић јаче повезао Србију са Кином и почео да ствара могућност да се земља отргне од притисака и условљавања запада.а

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Говорећи о економској политиици он указује да се спољни дуг под Вучићем увећао за 11 милијарди евра, да се власт задужује по неповољним условима и да због притисака ММФ нема храбрости да се задужује од примарне емисије новца. Он у емисији коментарише и изборне резултате, преговоре о Косову и Метохији, ниво корупције у Србији и другим актуелним темама.



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Спремите се за велику економску кризу, Србија ће претрпети два удара! (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *