Спремите се за велику економску кризу, Србија ће претрпети два удара! (ВИДЕО)

Бранко Павловић (Фото: Хелм Каст)

Британија ради на томе како да се реши Мила Ђукановиића, а задржи Црну Гору у НАТО-у, као савезника ЕУ и спречи повлачење признања Косова и Метохије након смене власти – тврди адвокат Бранко Павловић.

Павловић верује да ће доћи до расцепа у ДПС, а да ће нова фракција бити за укидање спорног закона који дира у права СПЦ и против Мила, али да ће бранити све тековине његове политике попут чланства у НАТО и признања тзв. независности Косова и Метохије. Он у емисији наводи и тачно име особе која би требала да одради тај посао за Британце и предводи ту фракцију.

Павловић у емисији говори о економској кризи насталој услед короне и тврди да ће Србија претрпити двоструки удар. Он је објаснио да због превелике економске везаности за земље ЕУ Србија ће осетиити и други удар када они почну да повлаче инвестиције.
Павловић каже да је добро што је Вучић јаче повезао Србију са Кином и почео да ствара могућност да се земља отргне од притисака и условљавања запада.а

Говорећи о економској политиици он указује да се спољни дуг под Вучићем увећао за 11 милијарди евра, да се власт задужује по неповољним условима и да због притисака ММФ нема храбрости да се задужује од примарне емисије новца. Он у емисији коментарише и изборне резултате, преговоре о Косову и Метохији, ниво корупције у Србији и другим актуелним темама.Pravda

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.