ПОСТОЈИ ЛЕК ЗА РАК – речи су Владана који је успео да победи опаку болест

1

Владану Вешковићу су 27. марта 2017. године стигли резултати у којима је недвосмислено писало да има рак желуца. Оперисан је 5. јула. Наставио је са хемотерапијом која до Божића није дала никакве резултате.

– Постоји лек за рак, а то је човек, јер ако хоће свако може да се излечи и зато свима поносно и гласно кажем: Имам рак, па шта? – овим речима Владан Вешковић почиње причu о својој борби.

Владан је из Врњачке Бање, има 57 година и почео је да пише блог “Имам рак, па шта?” Пре три године је доживео највећи шок у животу и сада може да каже да лек против рака постоји!

– После годину дана борбе, успешне операције у Клиничком центру коју је изведо др Радовановић и хемотерапије, у пролеће 2018. године су ми јавили да је скенер утврдио да је карцином прешао на стомачну аорту и захватио лимфне чворове и то је било веома озбиљно – истиче Влада




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тог тренутка је Владан практично “изашао” из здравства, јер конвенционална медицинавише исцрпела могућности да га лечи.. Наставио је приватно да се лечи.

– Пробао сам све осим нафте и пивског квасца, а излечила ме је српска медицина – каже он.

Прво га је лечио професор Владимир Ковчин, а када је од 30 сантиметара канцера остао само чворић, отишао је у Москву код чувеног доктора Борисова. Наиме, Владанов организам је толико био измучен, па је имунитет драматично пао.

Имунотерапија код доктора Борисова подразумева подизање имунитета уз помоћ хлорофила из биљака. Он пацијентима даје чист, природни хлорофил у акупунктурне тачке десетак центиметара под кожу. Хлорофил се активира, испушта кисеоник и поправља имунитет.

Прочитајте још:  Како да сами направите гумене бомбоне! РЕЦЕПТ

– У првом тренутку сам осећао и поспаност, али ми се вратила енергија и био сам спреман да шетам по Москви – истиче Владан.




Примио је девет инјекција хлорофила у три наврата, а свака терапија је трајала недељу дана. Сама терапија је 1.500 евра. Болница обезбеђује смештај, а дан кошта 33 евра. Томе треба додати три авионске карте (путује се три пута), смештај и храну.

– Било је уплашенијих пацијената од мене, ја сам и даље јео кулен, волим љуто и масно, па нисам одмах прешао на црни хлеб, али је временом болест диктирала шта ћу јести и сада живим потпуно нормално – каже Владан.

Оставио је дуван. Одржава имунитет. Узима цинк и селен. Хода. Пије чајеве од иђирота и маслачка. Много шета. На прелазу јесени у зиму једе реиши гљиву.

Сећа се времена када су га многи варали. Наплаћивали су му 33.000 имунотест иако кошта само 3.000 динара. Наплаћивали су му преглед 10.000 динара без терапије и лекарског мишљења. Тражили су му 200 евра за литар мелема.

– Преживео сам пакао од људи, а не од болести и желим да поделим све лепо и ружно што сам доживео, јер онколошки болесници могу да набаве све осим времена и желим да им својим искуством скратим пут до излечења – закључује Владан.

Ко је др Борисов?
Виктор Александрович Борисов је стручној јавности позант као радиолог са 12 специјализација.- Основа мог лечења је имунокорекција, не лечим рак него поправљам имунитет и оспособим организам да се сам избори са болешћу – каже др Борисов.

Прочитајте још:  Словачка јавност тражи одговоре због наметнутог вакцинисања: Људи нам умири од болести узрокованих вакцинама!



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПОСТОЈИ ЛЕК ЗА РАК – речи су Владана који је успео да победи опаку болест

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *