Жујовић поручио Kону: Доћи ћу из мрака и наплатићу вам зној

2

Јеврејин др Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Жујовић поручио Kону: Доћи ћу из мрака и наплатићу вам зној

Познати пулмолог Дејан Жујовић поручио је преко друштвене мреже Фејсбук да ће епидемилогу Предрагу Kону “наплатити сваку кап свог зноја”.

Он је на свом профилу објавио фотографију где се налази под пуном заштитном опремом, а уз њу је поставио и неколико слика на којима се види под натопљен знојем.




“Ово је порука Пеци Kону и свим ждерачима наших живота и наше среће. Не плашим се ја вас ни мало, вампири. Kада будете мислили да је свет ваш, доћи ћу из мрака и наплатићу сваку кап свог зноја на овом поду. Погледаћемо се у очи, па шта буде нека буде”, написао је Жујовић на свом Фејсбук профилу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, претходних дана у Србији поново порастао број заражених коронавирусом, те је тако само у последња 24 часа од 4.905 тестираних, регистровано чак 254 новозаражених, док су три особе изгубиле живот од последица вируса ЦОВИД-19.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Жујовић поручио Kону: Доћи ћу из мрака и наплатићу вам зној

    1. Pa nije mason zato sto je jevrejin ! Masoni su uglavnom najbogatiji ljudi nejevreji, koje jevreji nazivaju goje. Ima samo jedna masonska loza u americi bene berit. One verno sluze cionistima. Cionisti, ti najbogatiji jevreji su vladari tame i novog svetskog poretka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *