Насловна Занимљивости Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ – Пророчанство...

Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ – Пророчанство РУСКИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Пророчанство руских светитеља Фото: Пиксабеј

Прозорљивост или дар пророштва као феномен, односно, дар Божији присутан је у православној Цркви од њеног настанка до данас. Некад је ова прозорљивост таква да свети људи могу да виде душе, а понекад светитељи могу да виде и будуће светске догађаје и друштвене токове. Низ пророчанства руских светитеља о Трећем светском рату који говоре да ће он почети у Србији, односно, да ће Србија бити разлог истог.

Пророчанства светих отаца су углавном тачна, али и они сами упозоравају да је Бог жив и да понекад промени историјске токове, те да пророчанства не треба узимати здраво за готово. У сваком случају, вреди прочитати. Наиме, руски старац Владислав Шумов је прорекао да ће Русија заратити са Немачком, али и са Кином. – Рат са Немачком ће почети опет преко Србије – говорио је старац Владислав.
Он је такође рекао да ће све бити у огњу, велики руски градови такође, али да Русија неће страдати у огњу. Он је рекао и да ће Белорусија тешко страдати, али да ће се после тога ујединити са Русијом. Рекао је да ће и Турци ратовати са Грчком, те да ће Русија помагати Грчкој.

Схиархимандрит Стефан Атонски је говорио да ће Америка пропасти. Та пропаст ће бити огромна, сва Америка ће се урушити, а Американци ће бежати у Русију и у Србију. Старац Матфеј Вресфенски је у својим пророчанствима говорио да ће разлог Трећег светског рата бити „тако познат“, односно, већ виђен, а то је Србија.

– Милијарде људи ће страдати у рату Новог светског поретка против Русије – говорио је овај старац. – Трећи светски рат ће почети у Југославији. Ово последње пророчанство које наводимо је интересантно, јер многи аналитичари сматрају да рат из Југославије јесте управо исти рат који се преко српског Косова води данас у Украјини. Недавно је и римски папа Фрања нешто слично рекао, говорећи да је Трећи светски рат у току и да се он одвија тихо кроз конфликте мањег обимаНовости

Нема коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.