Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

0
(Фото: Пиксабеј)

Уколико 1. јануар „падне“ у среду, година 2020. биће пуна несреће, глади, болести и беде. Тако је и било, 1. јануар је „пао“ у среду.

Ово пророчанство се заснива на дану када „пада“ 1. јануар. Пророчица је, наводно, посебно апострофирала 2020. годину, како је написао британски „Дејли Стар“ у јануару, пре шест месеци.

„Пролеће ће бити пријатно, јесен ће бити лепа. Биће довољно уља и меда, али људи ће умирати од заразних болести. Биће велика смртност, а упркос родној години и обиљу хране многи ће бити гладни! Много ће бити речи, али и смрти.“, овим речима је описана ова година.
Овај текст је узет из „Зибалдоне да Канал“ који је у 14. веку у Венецији објавила Трговачка култура. Трговци су били заинтересовани шта их чека да би могли да планирају послове и путовања. Пророчциа није писала о свакој години посебно, већ у зависности од тога ког дана је 1. јанаур.

Британски медији су уз ово, пренели и узнемирујуће пророчанство „слепе жене“ којој су се последње речи, пред смрт у 85. години, односиле на 2020. годину. Наравно, реч је о Баба Ванги која је, наводно, рекла да ће ове године метеорит ударити Русију. И то није све – најавила је да ће председници Русије и Америке бити у великој опасности.

Баба Ванга је већ предвидела много тога, а последњих година је све чешће спомињу, јер иако је умрла пре 23 године, најавила је напад 11. септембра на Њујорк, Брегзит и последње њене речи односе се на 2020. годину.

Рат у Европи?

Ванга је превидела за 2020. годину рат у Европи у којем ће се нуклеарно оружје окренути против самих Европљана.Новости

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.