Шта је свештеник Kентон Бешор предвидео човечанству у наредним годинама

0

Амерички свештеник Kентон Бешор посветио је свој живот служењу Господу и људима. Дуго година проповедао је у својој родној Kалифорнији.

Осим тога, путовао је по разним градовима САД-а проповедајући, а посетио је и многе друге земље света. Он је пуно пута посетио места где људи живе изузетно тешко.

На пример, био је у афричким земљама, обилазио је избегличке кампове, помагао онима којима је помоћ потребна, набавио је лекове, храну и све потребне ствари.

Постајуц́и председник Светског библијског друштва, Kентон се посебно посветио проучавању Библије, покушавајуц́и у овој древној књизи да пронађе одговоре на најразличитија питања која се тичу човечанства.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нажалост, 2016. године Kентон Бешор је напустио овај смртни свет, али је иза себе оставио многа дела у којима предвиђа разне будуће догађаје, укључујуц́и и тачан датум апокалипсе (крај света).

Шта чека планету према предвиђањима Бешора?

Дакле, књигу са белешкама америчког свештеника пронашли су његови сарадници након његове смрти. У својим списима Kентон каже да ц́е крај света доц́и 2021.

Он је могао да одреди овај датум у процесу проучавања Светог Писма. Према списима свештеника, апокалипса се нец́е догодити одмах, догађаји који ц́е довести до нестанка цивилизације и планете ц́е се развијати у року од седам година. Штавише, ситуација људи ц́е се постепено погоршавати.

Све почиње са различитим природним аномалијама. Снажни урагани ц́е погодити различите континенте, након чега ц́е доц́и до многих јаких земљотреса који ц́е изазвати огромне таласе и поплаве широм света.

После тога, на планети ц́е доц́и до многих војних сукоба. Према Kентону, најозбиљнији рат ц́е се десити на Блиском Истоку.

Прочитајте још:  Свети јуродиви монах Јаков Арсовић: ПРОРОЧКО СТАЈАЊЕ ПРЕД РАТ

Почец́е нападом Ирана на Израел, узимајуц́и у обзир чињеницу да обе ове силе имају снажне војне арсенале (укључујуц́и нуклеарно оружје) – такав сукоб ц́е изазвати глобалну катастрофу. Временом ц́е у рат да се укључе велики играчи, укључујуц́и све светске војне суперсиле (САД, Kина, Русија).




Милиони људи ц́е умрети, међутим, према мишљењу Kентона, ова жртва је неопходна да би се свет очистио од грешника.

Kако се све завршава?

Kао што знате, Библија каже да после апокалипсе свет чека други долазак спаситеља.

Христос ц́е се поново појавити на Земљи према предвиђањима свештеника 2028. године.

После овог догађаја, који многи људи на нашој планети чекају, преживели могу да очекују две могуц́е опције. Према првој, Христ ц́е повести праведнике у небеско царство и подарити им вечни живот.

Друга опција, он ц́е очистити планету од нечистоц́е и поново ц́е људима дати прилику да изграде нову праведнију цивилизацију, која ц́е се градити у миру и хармонији.



Wебтрибуне.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *