РУСИЈА ОТРКИЛА ДОКАЗЕ: Американци у Авганистану укључени у трговину дрогом на међународном нивоу

1

СПЕЦИЈАЛНИ представник председника РФ за Авганистан – директор Другог азијског одељења,Министарства иностраних послова Замир Кабулов – изјавио је да су амерички обавештајни агенти у Афганистану укључени у трговину дрогом на међународном нивоу.

Огласио се на овај начин након што је америчка дубока држава преко The New York Times оптужила Москву да је у завери са Талибанима, односно – да им је годинама плаћала за скалпове војника и официра САД.




Високи руски дипломата је прво указао да амерички авиони – чији багаж се не проверава – лете из афганистанских градова Кандахар и Баграм у различите делове света, укључујући Немачку и Румунију.

„Американци су се уградили у бербројне пројекте у Авганистану. А сјајни амерички обавештајци, који за нешто криве нас, директно учествују у трговини дрогом. На светском нивоу. Сваки Авганистанац у Кабулу рећи ће вам причати о томе. То је у тој земљи јавна тајна“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Америчке обавештајне службе су 29. јуна тврдње о шуровању Русије са Таблибанима назвале лажним.

Пре два дана се сазнало да Доналд Трамп наводно није ни био обавештен о пласираном преко њујоршког листа јер о томе не постоје „верификовани подаци“

Шта је главни циљ Ердогановог похода у Либији читајте ОВДЕ



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “РУСИЈА ОТРКИЛА ДОКАЗЕ: Американци у Авганистану укључени у трговину дрогом на међународном нивоу

  1. Bre, bre, otkrili ste ameriku ! Pa preko 80 % americkih vojnika se drogira. To malo bede od plata daju za fiksanje. Pa kako cija izigrava despreradose ? Pa prepuni su love od droge. Tome sluzi Avganistan. Irak, Libija, Sirija, Jemen su za pljackanje nafte od cionista koji vladaju svetom, a pre svega zombiranim amerikancima !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *