НЕЗАБЕЛЕЖЕНО У ИСТОРИЈИ ИЗБОРА У СРБИЈИ: Од 327 бирача, за СНС гласао 361!

0

Према подацима које је објавила Републичка изборна комисија (РИК) за листу “Александар Вучић – За нашу децу” гласало је 361 бирача од 327 особа које су евидентиране у записнику. Како?! Где? У Северној Кореји? Ма, не, у срцу Србије, 21. јуна!




Наиме, на једном бирачком месту, РИК је објавио извештај у којем пише да има укупно 745 бирача, од којих је 327 гласало. Према овој извештају листа број 1 однела је 361 глас, од укупних 327, док се на другом месту налази листа Ивице Дачића СПС и Драгана Марковића Палме ЈЦ, која је имала 82 гласа. Треће место је заузео др Војислав Шешељ са 30 гласова.

– Незабележено у историји избора у Србији: Од 327 бирача који су гласали, за СНС је гласала 361 особа. Нека се стиде сви који су потписали ово смеће од записника – био је један од коментара на друштвеној мрежи Твитер.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ово је кривично дело, зар не”, констатују грађани док сведоче, на жалост, још једном од сумњивим радњама које су задесиле овогодишње изборе.

Наиме, у јавности се у недељи након избора, а и на дан самих избора, који су се одржали 21. јуна, могле видети бројне изборне неправилности – од крађе гласова, преко једне особе која је бирачима на изборном месту говорила који број да заокруже на листићу, до многих извештаја РИК-а у којима се једна особа потписивала у име преко 20 одборника за различите општине у Србији.

КАКО СЕ КРАЛО НА ИЗБОРИМА: Гласове лажирале целе фамилије!

Прочитајте још:  СНС најпрофитабилније предузеће у Србији!

– Ови избори нису покрадени, већ фалсификовани у потпуности – био је још један коментар.

Такође, РИК је направио још један пропуст, усвојивши извештај о укупним резултатима избора за народне посланике Народне скупштине у ком се наводи да је листа “Александар Вучић – За нашу децу” освојила 953.998 гласова! Где је још милион гласова, питају се грађани Србије?

У извештају РИК-а пише да је за листу Александра Вучића гласало 60,65 одсто од броја бирача који су гласали, односно 188 мандата.

То је данашња Србија, то су њени избори: “чисти”, “поштени и фер”, “праведни”, регуларни”… Као и власт која их организује.



Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *