НАРОД СЕ ОКУПЉА! У току је протест испред Скупштине! Вичу “Уа, Вучићу, пе*еру!” и лупају у шерпе! (ВИДЕО)

1

Протест због полицијског часа (Фото: фејсбук/принтскрин)

Објава Александра Вучића о затварању грађана у куће од петка у 18 часова до понедељка у 6 ујутро, изазвала је велики гнев на друштбеним мрежама. Ипак, није се очекивало и окупљање грађана, будући да већина више воли да митингује на Фејсу.

Ипак, да је остало енергије и живота показали су ови Београђани који су спонтано испунили улице, а судећи по преносу уживо који траје већ сат времена, све их је више и не одустају од протеста којим су блокирали и градски саобраћај.

Они који сматрају да су упућени кажу и да је овај Вучићев потез урађен управо сада када је најављена сеча и бетонирање, заправо изградња у београдском парку Кошутњак, а у суботу је био најављен протест. Потписује се и петиција а грађани подносе масовно и приватне кривичне тужбе.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НАРОД СЕ ОКУПЉА! У току је протест испред Скупштине! Вичу “Уа, Вучићу, пе*еру!” и лупају у шерпе! (ВИДЕО)

  1. Narod ti se okupio spontano niko nije pozvao, ej narod ti je u nevolji…svi treba da se ujedine…kome ces bre ti decu da cipujes, pasce satanisticke pudlice i ova psihoza da se okonca, ocemo zivot kao u Belorusiji niko ziv ne pominje koronu..zivela Srbija i svi slobodni gradjani bez obzira na veru, rasu, politicko opredeljenje…ocemo casne ljude u zdravstvu, sudstvu, policiji i normalan zivot bez corone ludila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *