Полиција из целе Србије пристиже у Београд (Видео)

2

Полиција из целе Србије иде ка Београду

Велике полицијске снаге крећу се ка Београду

Један корисник друштвене мреже Твитер објавио је видео снимак на коме се види како се велики број полицијских возила упутио ка Београду, у којем су током протекле ноћи, током протеста услед најаве увођење нових мера у циљу сузбијања коронавируса, избили нереди између полицајаца и демонстраната.

Један од корисника ове друштвене мреже поставио је видео-запис са аутопута ка Београду, на којем се види како се ред службених возила МУП Србије, једно за другим, упутило ка главном граду Србије и то непосредно пре обраћања председника Александра Вучића јавности, а поводом протеста који је током претходне вечери одржан.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ус*о се жвалави, све јединице хрле ка Београду, морамо бити паметнији од њих вечерас”, написао је корисник.

Интересантно је и да поједини корисници друштвених мрежа истичу и да полиција не дозвољава улазак грађанима у Београд.

Такође, на аутопуту из правца Новог Сада ка Београду данас око поднева снимљена је дугачка полицијска колона која се кретала ка главном граду.

Подсетимо, поводом протеста и нереда који су се током ноћи догодили у центру Београда, огласио се и Градски штаб за ванредне ситуације Новог Сада, који је донео одлуку да се појачају мере у граду, како би се спречиоо евентуални долазак људи из других градова, односно Београда, уколико се донесе одлука о увођењу полицијског часа у престоници за викенд.

Прочитајте још:  У Србији 55.000 људи мање него прошле године



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Полиција из целе Србије пристиже у Београд (Видео)

  1. Da li ce tako i na Kosovo…aha nece tamo nema nad kime da se izivljavaju, nema Srba,roma itd…satanisti pucaju polako, trose poslednje rezerve i uporni su…psihoza korona…zasto se ne trgne neko od lekara patoliga i objavi cime unistavaju ljude, za 5 do 7 dana max…kako u srb vlada ovoliko histerija a u svedskoj i belorusiji zive normalno, deca, skola sve normalno…koliki se novac vrti oko ove histerije…pobedice narod, svetlost je uvek jaca od tame…da svi imamo jedan jedini slogan UKINUTI KORONA HISTERIJU i utvrditi od cega su umrli ljudi(trovanje,mozdani,srce,gusenje)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *