“БРАВО ПОЛИЦИЈА, ЊИХ ПЕГЛАЈТЕ”: Униформисане табаџије грешком напали напредњаке и разоткрили убачен елемент на протесту! (ВИДЕО)

1

Полиција грешкјом туче напредњаке (Фото: Јутјуб)

Сви смо били сведоци полицијске тортуре над грађанима који се неслажу са политиком Александра Вучића, што уживо што преко многобројних снимака на друштвеним мрежама и нережимским медијима.

Међутим, судећи по коментарима и реакцији, има један снимак када су грађани навијали за полицију.

Ради се о томе, да се полиција у Новом Саду уочивши групу младића дала у јуриш на њих са исуканим пендрецима, мислећи да се ради о неистомишљеницима режима.




Приликом потере група је побегла у централу Српске напредне странке, а испред улаза је дошло до сукоба.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Цео догађај је пропраћен узвицима и повицима “браво полиција”, “њих пеглајте”, “тако је”, од стране посматрача који су знали да су маскирани младићи убачен елемент.

Врло брзо је полиција увидела где је “погрешила” и престала са ударањем. Након чега су се повукли и кренули у потрагу за новим жртвама.

Како је то изгледало погледајте на снимку:

Правда



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““БРАВО ПОЛИЦИЈА, ЊИХ ПЕГЛАЈТЕ”: Униформисане табаџије грешком напали напредњаке и разоткрили убачен елемент на протесту! (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *