Ешерихија коли се најефикасње лечи овим народним напитком: Уринарна инфекција нестаје за 10 дана!

0

(Фото: Shuterstock)

Стална потреба за мокрењем, пецкање приликом мокрења, бол у доњем делу леђа, непријатан мирис урина, бол приликом сексуалног односа, као и бол у пределу изнад стидне кости само су неки од симптома уринарне инфекције.

Бактерија Ешерихија Kоли је чест узрочник бактерија мокраћног система код жена. Спада у групу колиформних бактерија, оних које живе у цреву.

Налаз бактерија у урину, али без икаквих симптома упале, називамо асимптоматском бактериуријом, каже уролог др. Чичин-Шаин.




Уместо лекова, помоћ је увек најбоље потражити у природи. Ово је најпопуларнији природни антибиотик који се у народној медицини користи већ деценијама, а овај напитак препоручују и лекари.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За припрему лека потребно вам је око 30 коштица лубенице и литар воде.

Припрема:

Ставите у шерпу воду и коштице. Сачекајте док не прокључа и кувајте још 10 минута. Склоните шерпу са рингле и сачекајте да се охлади. Процедите напитак у флашу и чувајте у фрижидеру. 1 литар овог напитка попијте у току дана и тако 10 дана заредом.

Осим што ће погодовати код уринарне инфекције, добро ће прочистити и бубреге.



narodnilijek.com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *