РИНГИШПИЛ РАДИО БЕЗ ДОЗВОЛЕ? Како се догодила несрећа у Колуту код Сомбора

0

(Фото Бета)

ПОСЛЕ несреће и пада са поломљеног рингишпила, када је повређено осморо деце из Колута код Сомбора, мештани овог села захтевају да полиција испита власника вртешке, који је одмах после незгоде справу за забаву одвезао кући.
У целу причу се укључио и заштитник грађана Србије Зоран Пашалић, који је по сопственој иницијативи, а на основу сазнања из медија, покренуо поступак контроле правилности и законитости рада Градске управе Сомбора.

Он је од Градске управе затражио обавештење о свим релевантним чињеницама и околностима под којима је дошло до повређивања деце, а нарочито да ли је власник луна-парка поседовао дозволу за постављање рингишпила и да ли је поседовао атест.



Како “Новости” сазнају, власник рингишпила није тражио одобрење за постављање вртешке на земљишту иза урушене зграде католичке цркве, а и да јесте не би је добио.Јер, како су нам рекли у Цркви Светог Миховила у Бачком Брегу, под чијом је надлежношћу Црква Светог Ивана Крститеља у Колуту, њих за дозволу нико није питао.

Осим полиције, у истрагу се укључило и Основно тужилаштво у Сомбору, и ускоро се очекаје њихово мишљење.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *