Запањујуће откриће руских лекара: Пирамиде које можете и ви направити лече рак, спречавају развој вируса, снижавају шећер и још …

0

У Русији се налази 17 пирамида, а највећа је код Москве. У Русији оне нису гробнице, већ амбуланте!
Пирамиде имају посебну енергију коју може да региструје, чак, и војни радар. Ово је доказао војни стручњак Александар Голод, пореклом Украјинац, који је широм Русије изградио 17 пирамида.

И не само у Русији, једну је подигао у Узбекистану, другу у Француској. Голод је почео да проучава пирамиде још 1990. године у циљу војне одбране и посветио им је читав живот.

Данас је позната његова теорија да пирамида, као облик, има енергију која може да буде благотворна за организам и природну околину. После овог открића изградио је 17 пирамида од фибергласа.

Голод верује да су и древни Египћани имали исто знање и моћ да уз помоћ пирамида лече и побољшавају принос житарица.Прве су биле високе 11, па 22 и, на крају, 44 метара!

Прве пирамиде биле су високе 11 метара, а онда је почео да гради веће од 22, па 44 метара. Прве су биле од плексигласа, а наредне од дрвета, традиционалног руског материјала.

Пирамиде су алат против рака и разних других болести и зато смо почели да их градимо од кварца – каже др Валериј Уваров, географ и шеф одседа за истраживање НЛО при Руској академији за националну безбедност.

Лече рак, спречавају развој вируса, снижавају шећер, побољшавају рад мозга и имуни систем.Он тврди да су, на почетку, радили екстремне експерименте на мишевима у сарадњи са московским Институтом за вакцине Мечников. Они су мишевима убризгали смртоносни вирус енцефаломиокардитис и једну групу изложили дејству пирамиде, а другу не. Међу мишевима изложеним пирамиди 40 одсто је преживело.

Пирамида има јако против вирусно деловање, одлична је за здравље и зато смо осмислили “Пројекат 12” о изградњи пирамида у Томску – закључује др Уваров.

У Томску постоји “Пројекат 12” о изградњи лековитих пирамида , а могли би и у Сокобањи.

Уваров је био у Србији, на Ртњу и у Сокобањи осетио велику енергију.- Ту би могле да граде пирамиде и да Србија створи јединствену енерго-еколошку средину. Ртањ је исто што и хипоталамус у мозгу човека – добија енергију и шаље даље – рекао је Уваров.У ове пирамиде улазе људи којима је потребно лечење и, кажу, да се осећају боље. Они кажу да их после стајања у средини пирамиде пролазе болови, да се умирује нервоза и слично. Вода која стоји у пирамиди је добра за дух и тело.

Голод је веровао да пирамида елиминише вирусе, разне друге болести, па и рак. Он је писао бројне студије на ову тему, па мада званична медицина до данас није признала његов начин лечења, признају је многи лекари .

У повртарству је моћ пирамида призната, па се праве стакленици у облику пластичних пирамида изнад усева јер заиста имају благотворан ефекат на биљке и повећавају принос од 30 до 100 одсто. Ови пирамидални пластеници нису шире прихваћени због непрактичног облика у случају ветра.(Новости.рс)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.