Нема ЈЕФТИНИЈЕГ препарата за подмлађивање! Ево како да УКЛОНИТЕ БОРЕ код куће

0

(Фото: Pixabay)

Осим своје лековитости и успешне борбе против разноликих болести, зелени чај показао се учинковит и као средство за улепшавање и бробу против упорних бора.

диодама и екстрактом зеленог чаја показала се успешна у уклањању бора на лицу, чак много више у односу на конвенционалне терапије, тврде немачки научници.

Комбинација LED диода и лосиона од екстракта зеленог чаја делује десет пута брже него сличан третман бора, који се спроводи само светлећим диодама.




Излагањем снажној фототерапији стварају се високи нивои реактивних једињења кисеоника, који може оштетити ћелије ткива. Покушавајући да ублаже тај учинак, научници су комбиновали фототерапију са снажним антиоксидансом из екстракта зеленог чаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Кад су применили тај третман за смањивање бора на лицу, приметили су да дјелује десет пута брже од саме фототерапије.

Уколико у кућним условима немате светлеће диоде, будите слободне да искоришћене кесице зеленог чаја ставите на лице и уживате одмарајући најмање пола сата. Учинак ће бити видљив већ после једног третмана.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *