Др Несторовић: Предрамљено је, нема ту ништа (Видео)

2

Др Бранимир Несторовић (Фото: Принтскрипт)

Професора Бранимира Несторовића који се у последње време не може често видети у медијима, срели су грађани са југа Србије у ходнику једне здравствене установе и замолили га да прокоментарише тренутну ситуацију…

Шта ви кажете о тој корони, мало се не поклапају изјаве?

“Предрамљено је мало било. Било је блаже него што се причало, иако је три недеље било интензивно. До средине априла стварно није било страшно. Сада нема ништа, нема потребе да се плашимо. Има доста људи са позитивним тестом, али већ две недеље нема ту ништа”.




Треба ли сада да носимо маске?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ти не треба лично да носиш ништа”.

Једна госпођа је хтела да му захвали за све његове наступе, рекавши да је најнормалнија особа на свету:

“Иако сам све лагао? Сад је јако интересантно, јер су као сви знали шта ће се десити, а сви су мене нападали”, рекао је Несторовић и додао да смо прошли добро. На крају, сликао је пар селфија и отишао.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Др Несторовић: Предрамљено је, нема ту ништа (Видео)

  1. Koliko nebuloza, psihoza, cemu to? ko ce nastaviti da bude ministar zdravlja,prosvete struke, niko savestan i normalan.
    Zabranili obdukciji a rade na vakcini, teraju ljude i decu za maske…ovo treba sve da pukne, zlo

  2. Шта друго да и изјави ако не жели испасти будала и кретен као кон.
    Права Смрт Нам све објашњава ( а не корумпирани др смрт ), мања је него протеклих година у истом временском периоду. Што значи нема никакве “пандемије” коју су прижељкивали овим “новим” набуџеним вирусом прављеним због насилно намећуће “вакцинације”.
    Сила Бога не моли али Бог силу сатире и полови својим васељенским законима.
    Багра банкстерска је хтела много смртоноснији вирус али ето није им дато.
    Како то да знамо?
    Просто, лажу и корумпирају масивним количинама новца светске званичнике, медије и “струке” да је вирус више смртоносан и тако фризирају дебело број помрлих. Не троше брда новца јер им је то драго, него да подупру пропалу акцију.
    Али нико нема пара купити све људе на свету а Више Силе поготово.
    Када би се више силе могле купити, банкстерска беда и потомци им би правила најлепше песме, слике, имали најбоље резултате у спорту, науци, побеђивали би на избору за мис и мистер универзума и то без корупције, али ето немогу, гомилом отетог шпекулантаког новца могу искористити да само од себе направе веће кретене, дечије крвопије, насилнике, педофиле, ругобе, франкештајне …
    Банкстери су ишли на све или ништа па им следи ово друго. Није овај “вирус” дошао да нас побије ( како нам наша права Смрт каже ) него да се види ко за кога ради и ко је за отпад људског Духа, за робију и смрт коју су човечанству паковали.
    Да им све иде по плану-намери, не би трошили огромне количине новца на лажи јер би велика смртност коју су прижељкивали дала сама по себи “жељу за вакцином” а не ове преплаћене лажи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *