Вучић: И у „Забели“ бих био добар тренер!

0
Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић сумња у све, осим у једно: поштовање и уважавање грађана, чиме год се бавио, али је овога пута навео стварање свог дечачког сна. Тако ће дечак који је жудео да буде кошаркашки тренер бити поштован и док седи на клупи и координише игру младих кошаркаша.

– Хоћу да завршавам за кошаркашког тренера да неку децу тренирам једног дана и видећете да ћу бити веома поштован и уважен од српског народа и када се тим послом будем бавио – рекао је недавно гостујући у емисији Хит твит.

Међутим, Вучићева сигурност у то да ће га сви поштовати и уважавати пада у воду већ при летимичном погледу на коментаре испод овог твита.– Има ли стварно родитеља који би пустили да им он тренира децу – гласи један од коментара.

– Дете ми је одрасло, даће Бог унуке, знам шта у том случају неће тренирати! Бар не у Србији – каже будућа бака.

Ту није крај. Вучић је данас рекао да би чак и у затвору „Забела“ био поштован као тренер.

– Што се тиче тренирања, да вам кажем, па и у „Забели“, било где другде бих радио марљиво, радио бих вредно, тренирао бих некога и био бих успешан. И не бих крао као неки други, где год да се налазе. Е, у томе је разлика, огромна разлика – рекао је Вучић.Директно

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.