Трик који привлачи богатство: Народно веровање тврди да вам ови ритуали могу донети гомилу новца!

0

(Фото: Shutterstock)

Нема новца без вредног рада! Истина, али привлачењем новца учинићемо да до њега дођемо брже, да нам се путеви лакше отворе и коначно – да га буде што више на гомили.

Ова народна веровања и риутуали тврде да ће вам новац “падати са неба” уколико их се будете придржавали.

Ствите ловоров лист на радни сто уколико прижељкујете веће пословне успехе и зараду.




Празни су вам џепови и треба вам новац. Многи људи верују да ћете са ловоровим листом у својој пословној торби или радном столу привући новац. Наиме, верује се да то повећава шансе за постизање жељених резултата.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ловоров лист је један од омиљених зачина, који је доступан у супермаркетима, а може се га лако и набрати. Ипак, домаћицама али и многим другим можда није познато да се у неким медитеранским регијама користи и за заштиту и привлачење обиља и богатства.

Ловор у новчанику за финансијски успешну годину




Ово се сматра класичним ритуалом за привлачење новца ловором. Потребно је најпре исписати своје жеље на ловоров лист и држати га у свом новчанику током првог месеца у години, дакле у јануару како би година која долази била успешна.

Лист ловора у новчанику током целе године

Широко је распрострањено и веровање да се једноставно стави ловоров лист, без потребе да се било шта напише на њему у свој новчаник. Након тога, овај лист се замени свежим кад се превише осуши, верујући да лист може помоћи у привлачењу новца.

Прочитајте још:  РОТШИЛДИ – Шта треба знати о Ротшилдима и њиховој империји

Ловор за повишицу плате

Ако сте у потрази за новим послом или желите добити повишицу, требало би да ставите ловоров лист у своју актовку или на радни сто. Неки људи верују да то повећава шансе за постизање жељених резултата.




Ловор на необичним местима за привлачење новца и просперитета

Ловор се такође може стављати и у фиоке, торбе, међу своје драгоцености, односно на места као што су кућа или канцеларија. Тачније, верује се да се ловоров лист ставља тамо где особа која жели постићи неку корист или успех проводи више времена.

На сваком од тих места, верује се да би ловор могао повољно деловати на финансијски аспект живота онога ко то заслужује.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *