ШОК КОД КНИЋА! У СРБИЈИ на свет дошло ТЕЛЕ СА ДВЕ ГЛАВЕ: Ветеринар извукао још 3 предмета!

0
пољопривредника, млека, млеко

(Фото: Депозит)

Када је ветеринар Милош Трајковић стигао на радно место у село надомак Топаонице код Кнића, очекивао је да по стандардној процедури отели краву, извади теле и врати се у ординацију. Међутим, ситуација је ипак била мало другачија јер животиња коју је извукао из стомака имала је – две главе!

– Домаћин је стеону краву купио у фебруару, позвали су техничара да је отели, али видели су да имају проблем и позвали су мене. Кренуо сам да урадим царски рез, али видео сам да је ситуација изузетно озбиљна. Крава је имала проблем са желуцем, а унутра су се налазиле и две рукавице и канап које је вероватно појела. На крају кад сам извадио теле, видели смо да животиња има две главе – рекао је ветеринар Трајковић.




Он истиче да је оваква појава аномалија која је изузетно ретка, али се дешава.

– Теле је још живо, али због срастања виличних костију нема рефлекс сисања тако да се не би мучило оно ће бити успавано – рекао је ветеринар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



РИНА

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *