Стрип из 2012. године о Ковид-19 пандемији

0

Године 2012. објављен је стрип на енглеском језику, који детаљно описује како вирус треба да обухвати цео свет, тако да се целокупна светска економија парализује и на тај начин читаво човечанство уведе у светску диктатуру. Стрип је предвидео пандемију коронавируса, укључујући и глобално затварање. Турска телевизија „Beyaz TV“, која је прва у свету обелоданила информацију о стрипу, позвала је да се обавештење дели са читавом светском заједницом, како би се разумела врста контроле у којој се тренутно налазимо. Више ћемо о томе сазнати у интервјуу за турску телевизују који је дао новинар Мурат Акан. Водитељка емисије је била Фреда Ј. Јилмазоглу.

Интервју:

Фреда Ј. Јилмазоглу : Нећете веровати својим очима. Пре много година одштампан је стрип о коронавирусу. Мурат Акан представиће широј јавности непознату публикацију. Иако је било неких доказа о присутности вируса короне у књигама или филмовима, ми тврдимо да овај стрип из 2012. године још увек није објављен. Он показује шта ће се догодити 2020. године и даље! Мурате, дајем ти реч.




Мурат Акан: Ја у свом животу не дајем пуно простора таквим часописима, али ово ми се учинило врло занимљивим. Од почетка сам истраживао коронавирус и наишао сам на овај стрип. То је занимљиво. Зашто? Зато што од самог почетка укључује читав процес ширења данашњег вируса короне без периода, зареза или цртица. То је сценарио вируса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Фреда Ј. Јилмазоглу: Ко је аутор и како се зове тај стрип?

Мурат Акан: Објавио га је Одсек за међународне односе и развој комисије Европске уније и назив је „Заражен“ („Infected“). Дело је настало 2012. године, али не за ширу јавност, већ само за бирократе и елите које раде у Европском парламенту. И шта је у овом стрипу? Започиње истраживањем у кинеској лабораторији, односно истраживањем вируса. Ако кренемо од првог. Све почиње у…

Фреда Ј. Јилмазоглу: У Кини?

Мурат Акан: Тачно, у Кини. Ако сада можете да прикажете прву слику (порука режији, прим. прир.). Као што рекох, цела прича започиње истраживањем вируса у лабораторији. Следећа слика приказује (молим следећу слику) особу која улази у лабораторију и овлашћеној особи из Кине каже „Желим да вас упозорим! Радите на нечему врло опасном што би могло да се прошири.” Али овог човека силом оружја одводе у лабораторију. Он поново наглашава да је реч о нечем веома опасном: „Молим те, саслушај ме!“ Следи пијаца животиња, попут тржнице у Вухану, како је то само занимљиво. Као резултат, главни саветник Уједињених нација за заразне болести даје следећу изјаву: „У периоду између преноса вируса човечанство неће приметити никакве инфекције и симптоме. Дакле, будите опрезни! “Даље следи дистрибуција вируса ваздухом, односно превоз људи авионом, почев од Европе, САД-а, латиноамеричке регије, Аустралије, затим целог света.

Прочитајте још:  ОНИ НЕЋЕ НОРМАЛУ! Вучићев саветник послао сурову поруку човечанству, и не, не постоји опција "прележао сам"!




Фреда Ј. Јилмазоглу: И то је потпуно исто…

Мурат Акан: Тачно, све што се одвија у стрипу је оно што смо проживели, а овде чак пише да Светска здраствена организација не најављује епидемију на време.

Фреда И. Иилмазоглу: Невероватно је!

Мурат Акан: СЗО не приказује правовремено епидемију или даје лажне податке, све то пише у стрипу. На крају, свакодневни живот се зауставља, тако да се живот завршава, да тако кажем. Да, свакодневица престаје. Ваше колеге молим да непрестано приказују слике, наши гледаоци који говоре енглески језик могу све да прочитају. Дакле, људи су приморани да остану у својим кућама и упорно прате шта им се сервира на малом екрану. Сви су беспомоћни и чекају објашњења СЗО. Као резултат тога, Европски парламент се састаје и одлучује да треба створити нови глобални систем. Можете га видети овде (показује на екран, прим. прир.).

Фреда И. Иилмазоглу: То не може бити истина!

Мурат Акан: Тада се глобалисти окупљају и одлучују да треба пронаћи вакцину. Али не могу да је развију. Овде се стрип завршава.

Фреда И. Иилмазоглу: Свако ко зна енглески језик може да прочита стрип. Мурат је то укратко сажео. Сценарио који је ЕУ припремила 2012. године, представљен је 2020. године. Дакле, сада су наши гледаоци веома узбуђени да чују шта ће уследити. Мурате, желим да им наговестим са једном од ваших реченица: „Ако вирус короне није довољан за нови светски поредак, доћи ће са ХААРП системом“. О томе ћемо разговарати у наредним недељама. Па шта желите да урадите? Шта човечанство да очекује?

Прочитајте још:  Јединство цара и народа – учење Ивана Грозног




Мурат Акан: Па, прво смо рекли: „Не бојте се, па се не бојте!“ Морамо бити храбри, чак и ако имају план, Бог такође има план. Никада то не заборавите! Ми верујемо да је Божји план изнад свега овога! Ми у то верујемо! Као што рекох, морамо знати шта стоји иза свих ових ђаволских планова. Вирус јенаправљен опаснијим него што је био. Питаћете: „Зашто?“ Вирус се може развити у још опасније у рукама терориста! Државе га такође могу користити за своје махинације. Веома сумњам у такозване друге, треће таласе. Могуће је, али такође је случај да нас неки припремају за следеће таласе, мада смо тек у првом таласу. Наравно да морамо предузети све мере предострожности. Ове ствари су застрашујуће. Морам јасно да кажем да овде опажам злобу када се процес коронавируса заврши и одређени људи тако не могу да спроведу своје планове. Господин Куртоглу (други гост у тв емисији, прим. прир.) напоменуо је да ИД 2-20 пројекат имплантације чипова, што није тајна, а такође ни теорија завере. Требало би да га само пронаћи на Гуглу. Нико то не пориче. Бил Гејтс је спонзор свега овога. То нису тајни досијеи. Свако га може прочитати на његовој веб страници. Видите, ови људи неће престати док не роботизују човечанство. Расправљамо о 5Г, а већ се увелико разговара о 6Г мрежи. 5Г ће роботизовати објекте, а 6Г роботизовати човечанство. Не заборави то. Знате ли када ћемо то приметити? Када нас зграбе за руку и кажу: „Пођите са мном! Или ћете имплантирати овај чип или ћете изгубити сва своја људска права. Није вам дозвољено да путујете, баш као и да примате било какву подршку“. Шта онда радити?
Сви поменути планови се већ тестирају у Африци, у земљама трећег света. Господин Куртоглу је говорио о томе. Бангладеш је уништен. Муслимански народ у Бангладешу је експлоатисан. 300.000 деце умрло је од вакцинације у Африци. Не желим никоме наметати своје мишљење, вакцинација није моја област експертизе и зато се те теме држим даље. Ипак, нажалост, у Африци је од вакцинације умрло 300.000 деце. Такве ствари не можемо предвидети. Принуђени смо да веома пажљиво пратимо дневни ред. Морамо бити будни и понашати се паметно.

Прочитајте још:  Kо није продужио личну карту нема право на 100 евра

Фреда И. Иилмазоглу: ХААРП систем је веома важан. Рекли сте да ће користити ХААРП систем.

Мурат Акан: Знате ли зашто ће се користити ХААРП систем? Господин Куртоглу је то споменуо. Након процеса короне, још увек постоји тема осигурања прехрамбене индустрије, тј. приступа храни. Биће несташица хране. У Африци, посебно у Африци, људи умиру од глади. Видите, испрва су људи били затворени у својим кућама, путовање је било забрањено, а производња је стала. То ће се наставити. Знате ли шта ће ово омогућити? ХААРП систем ће се користити за смањење светске популације. До сада је систем ХААРП објашњен само са лажним и замишљеним тезама. Надам се да ћемо се овом темом детаљније позабавити у наредних неколико недеља. Ове лажне приче дају становништву лажни утисак о систему ХААРП, а наша објашњења схватају се као теорија завере. Шта преостаје? Морате да докажете истину доказима и ми ћемо то учинити. Може утицати на климатске промене и променити га по жељи. То је сигурно. Идите на њихове веб странице, све је ту! Ни ви то не поричете. Након истека коронских процеса, они ће користити ХААРП да саботирају пољопривреду различитих земаља.

Извор: https://youtu.be/y5eDscFT1ow

Напомена: Приређивач овог чланка сажео је интервју, да се не би ишло беспотребно у ширину, па се фокусирао искључиво на стрип, узроцима и последицама коронавируса. Он лично не верује у тезу да је вирус пуштен из кинеске лабаторије, а научно је доказано да се вирус не шири тако лако од човека до човека, атмосфером, рукама, металом, додиром… Мишљења је да се ради о свесном замајавању човенчанства, што свакако не би било први пут да се људи „ухвате за погрешну удицу“, да се не би открила права позадина завере Новог светског поретка. Вероватно се никада неће сазнати истина чиме се човечанство трује и убија, али све су више независних и слободних доктора, новинара и експерата излазе у јавност са тезом да се ради о систематском запрашивању из ваздуха, тровању бојним отровима, тровању хране и воде, употреба ХААРП система, 5Г мреже…

Веб страница за скидање стрипа „Заражен“.
https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

Милан Старчевић

Васељенска



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *