ДОКТОР ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Ви се над нама иживљавате! Срам Вас председниче било када сте се тако осилили

3

Александар Вучић (Foto: Instagram @buducnostsrbijeav)

Када се председник Вучић изјасни о одређеној теми, можемо закључити да је заиста истина да има вредне, добре и послушне ђаке. Брнабић, Лончар, Кисић Тепавчевић… Сви су лепо савладали градиво и пренели оно што им је рекао “професор доктор” Вучић. Зато га разумем када их тако хвали и брани. Па нас, погледа путем екрана, извређа и каже: “Ко сме да напада најбоље, највредније што имамо?

Где сте видели међу потписницима петиције (2.723 лекара, просветара, уметника, грађана, студената…) “поштене, вредне”? Да ли на ово нормалан човек може нешто рећи? Прво останемо без текста, па се запитамо да ли је овај човек нормалан, а онда пожелимо да идемо поново на улице и да га по сваку цену скинемо са трона. Брани чак и Даријину фризуру и каже: “Срам вас било”. А ја кажем њему: Срам Вас председниче било када сте се тако осилили. Ви се над нама иживљавате, а не ми над Кризним штабом.




Дарија је своје колеге назвала некомпетентним, а слуша не компетентног Вучића и по његовој жељи предлаже епидемиолошке мере целој Србији, Лончар захтеве лекара оцењује као политички потез, понижава поједине потписнике, а и даље није схватио шта пише у писму, нити види колико је он сам безвредан. Док Дарија изјављује “зар је чудно што неко има чисту косу?” Саветујем јој да не провоцира своје колеге у скафандерима.

Чак ни не звучи добро, да су колеге. Исто поручујем и Вучићу, не занима нас Даријина фризура, само повлачимо паралелу између тих вредних и безвредних. Док се она фризира и шминка, одмара по Златибору, они вредни, поштени су у скафандерима, уз пацијенте или су се већ заразили на радном месту, па су и сами пацијенти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  КАКО САМ ХРИСТОМ ПОБЕДИО КОРОНУ/ ИСПОВЕСТ БРАТА АЛЕКСАНДРА

Нико их не пита да ли су епидемиолози, вирусолози, инфектолози, ортопеди… односно да ли су компетентни да раде са КОВИД болесницима. Само им Дарија компетентност преиспитује када каже да је Кризни штаб заказао. А она не зна ни да обуче скафандер, питам се да ли зна да користи стетоскоп. Знам да су јој бројке главне у опису њеног посла, али ето, забројала се, па и ту заказала. Па како је онда Вучићу то најбоље што имамо? Најбољи су они који Вама служе, а ови потписници су безвредни, јер мисле својом главом. И што нису СНС! Апсурд.




Докле ћемо још да слушамо да смо успешни у борби против КОВИДА јер много тестирамо, имамо респираторе… То што већ месец дана имамо (оно што признате) по 400 оболелих и сваког дана умире по 10 људи? Зар је то успех? Наравно, ми знамо и да и даље лажете, да су бројеви далеко већи, колико их је у болницама нетестираних, они не улазе у статистику… Све се то зове неуспех! Могли смо избећи овај други пик првог таласа, барем смо га могли држати под контролом да се Ви Вучићу нисте “играли лекара” и гурали свој нос где му није место. Све због избора.

Што се тиче тестова, све је то упитно, а респиратори? То смо чули од Петра Ђурића и прочитали у званичном извештају Земунске болнице. И ту је јасно како ствари стоје. Шта ће респиратори за време епидемије у магацину? Треба да су у болницама, уз кревете, јер сваког дана могу да затребају. Ни други талас није далеко по процени доктора, за пет, шест недеља. Знамо зашто, јер немате убодних места за њих у овим нашим “Савременим клиникама, боље опремљених од немачких”.

Прочитајте још:  Медицинска сестра вакцинисана фајзеровом вакцином и док ју је хвалила уживо на ТВ пала у несвест (видео)

Знамо ми, председниче, нашу Србију и да се многе наше клинике распадају. Зашто нисте, рецимо, у Сомборску болницу усмерили респираторе? Огромна је то болница, опслужује цео западно бачки округ и узгред сва се распада, како стари тако и нови део. Инфективна у Новом Саду такође, распада се, као и психијатрија.

Али када сликате за ТВ, увек прикажете Ургентни центар, јер је та зграда нова и лепа. Невероватно како Вам се све темељи на лажима. Зар стварно мислите да неко верује у Ваше бајке, да је Србија земља где се снови остварују?

Остварују се Вама.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ДОКТОР ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Ви се над нама иживљавате! Срам Вас председниче било када сте се тако осилили

  1. IZDRKOTINO SIPTARSKA BLIZI TI SE”POGANI,SMRDLJIVI KRAJ” DA SE ROKNES NEMAS MUDA A PRKNO TI RAZVALJENO,ODLAZI BOLESNIKU SPASI PORODICU JOS NIJE KASN9.!!!

    2020-a,ГОДИНА СУРОВЕ ИСТИНЕ…АМИН.

  2. Ukinite psihozu gospodo…mucite pre svega lekare i tehnicare, stavljate ih u skafandere i maske, ostale gradjane nebuloznim merama i ishod uvek isti, nekompetetni lekari i osoblje i neposlusni gradjani…bitno je da se smesti sa ecipeci pec testovima ljudi koji su pozitivni a volu rep da iscupaju, njime urnisite lekare, ortopede, kardiovaskularne, medicinsko iz operacionog bloka i bave se njima u svemirskim odelima a prave bolesnike pustate da umru, obolele od hronicnih, i sve zbog brojki i statistike..a patolozi sta rade, nama ocigledno i ne trebaju, da ih ukinemo, to hocete?.Pa gospodo iz vrha, sta ste ocekivali, da su svi lekari podli, glupi, podkupljivi..ukinite psihozu pustite novac za odredjen broj registrovanih, umrlih, vakcine i slicno…vama umiru normalno kao i do sada ali ste zauzeli osoblje da ne lece prave i gurate smrt.
    Ukinite mere, spasite nam decu, roditelji i mi da se normalno lecimo kao do sada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *