ОТЕРАЈТЕ НЕГАТИВНУ ЕНЕРГИЈУ ИЗ KУЋЕ: ове моћне биљке свако треба да има

0

Лаванда (Фото: Profimedia)

Биљке могу побољшати финансијску ситуацију, привући срећу, исцељивати од различитих болести, а такође и мирити оне који су у свађи, тврде фенг шуи мајстори!

Данас делимо са вама драгоцене савете који ће помоћи при избору “зелених пријатеља”.

Лаванда – је један од древних симбола чистоће и љубави. Уз то је и најбољи лек за све оне који пате од несанице, лошег расположења или депресије.

Изванредно смирује и помаже да заспите.

Супстанце које она садржи, делују на централни нервни систем, захваљујући чему лаванда помаже код свих стања узнемирености, главобоље и мигрена. Једноставно, ставите цветни лонац с овом биљком у ваш дом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kрасула – верује се да присуство красуле (биљке новца) у просторији, позитивно утиче на посао, и власнику доноси бољу зараду.




Зато је одличан избор за канцеларије, а у неким азијским земљама се, чак преноси с колена на колено. Према фенг шуи филозофији, биљку треба поставити са десне стране улазних врата куће у северном или северозападном делу.

Биљка поседује етерична уља која повећавају менталну и физичку будност човека и активирају његове умне и физичке способности.

Алое вера – Лековита својства ове биљке многима су позната, јер се алое често користи у медицини и козметици.

Она је надалеко позната по томе да има велики утицај на здравље.

У Русији је позната као “еликсир младости”, док су је стари Египћани називали “биљком бесмртности”.




Учење фенг шуи препоручује да расподелите цветне лонце са овом биљком по собама где се налазе болесни људи. Сматра се да алое доприноси њиховом бржем опоравку.

Прочитајте још:  ТУЖБА ПРОТИВ МИНИСТРА КУЛТУРЕ ЗБОГ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ФИЛМ

Нана (мента) – Она спада у најлековитије, а уједно и најароматичније биљке. Метвица поседује освежавајући ефекат на цео организам: помаже ослобађању од умора, а такође побољшава памћење. Kинези верују да се цветни лонац са наном треба налазити у сваком дому, јер она утиче на привлачење позитивне енергије.

Јасмин – Мирисни грм зелених листова и блиставо белих цветова, већ хиљадама година плени и заокупља машту људи, од далеког Оријента до Медитерана. Ако је ружа краљица цвећа, јасмин је краљ. Власници ове биљке временом постају врло комуникативни и радују се животу. За привлачење среће, и повећање нивоа позитивне енергије препоручује се поставити јасмин у јужном делу просторије.



Инфопулт

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *