Уживо: Монах Антоније с мегафоном узвикуј: “издао си Србију”; Народ гађа јајима Вучићеве посланике (Видео)

2
антонија

Монах Антоније

Мућак за мућак – рекао је монах Антоније и јајима гађао кад год се неко појави на вратима Вучићеве лажне Скупштине. У томе су му се придружили и други грађани.

Након што је изабрана верификациона комисија одређена је пауза од 60 минута. Потом ће бити потврђени мандати посланика.

10.30 – Испред Скупштине окупљени су демонстранти, а како сазнајемо, комунална полиција је на лицу места и уручује казне у износу од 5.000 динара, јер скуп није пријављен

За 10 часова је заказан почетак, а испред Скупштине се тренутно окупило око стотинак грађана. Полиција легитимише људе испред парламента и у Пионирском парку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је за „Србин инфо“ потврдио Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола, полиција је ухапсила Срђана Нога! Ово представља невероватан прогон политичких противника од стране режима Александра Вучића и то на дан када се конституише једнопартијска Скупштина! Пародија Вучићеве „демократије“ у пуном сјају. Пратите дешавања уживо на „Јутјуб“ каналу „Србин инфо“.

Испред Скупштине ухапшен је и демонстрант који је код себе имао кутију јаја! Тренутно (око 10 часова) је окупљено више од хиљаду грађана.

У Скупштину је стигао и Александар Шапић, лидер СПАС, којем ће ово бити први мандат у Народној скупштини. Окупљени грађани су и њега испратили звждуцима. Одмах за њим у зграду је ушао и Милан Кркобабић, председник ПУПС.

Јаке снаге Жандармерије су стигле из Новог Сада у Београд.

Саша Радуловић, лидер ДЈБ који је и организатор окупљања испред скупштине, пожалио се на твитеру на поступање полиције према њему и његовим присталицама. У међувремену, окупљени узвкују “лопови, издаја”. “бруко Србије”.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Уживо: Монах Антоније с мегафоном узвикуј: “издао си Србију”; Народ гађа јајима Вучићеве посланике (Видео)

  1. Snsov pwtrijarhce Irinej…narod u ocaju, on da se ne oglasi, bruka…Crkva je uvek bila uz narod i kad je bilo protiv bilo koje vlasti.
    Cuveni Monah Antonije duhovni patrijarh svih nasih gradjana..S tobom smo, Bog te blagoslovio. Za monaha, duhovnog vodju jednostavno komentari su suvisni, ko vidi bolje mu je na vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *