Савршен летњи детокс: Овај напитак очистиће тело од токсина, оснажити имунитет и регенерисати цео организам!

0

(Фото: Shutterstock)

Већина нас је током карантина уживала у разноразним, често и нездравим посластицама. Ипак, долази време да се изађе напоље, а многи од нас су добили који килограм вишка.

Такође, у нашем организму неминовно се нагомилавају штетне материје које долазе од лоше исхране, конзумирања алкохола, дувана, концентрованог шећера, од микроорганизама, попут вируса и бактерија, али и услед загађене животне средине.

Управо због тога потребно је да телу с времена на време пружите “одмор” од свих штетних агенаса, прочистите га и ојачате своје одбранбене механизме. Управо за то је идеалана овај освежавајући и укусан детокс напитак.




Шаргарепе су препуне бета каротена и витамина А, а уз то и витамина Б, K и калијума. У споју са осталим супернамирницама добијате незамењив детокс за цео организам и све његове системе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потребни састојци:

– зелена јабука

– пола шоље исецканог ананаса

– две веће шаргарепе

– два парчета свежег ђумбира

– сок од пола лимуна

-кашичица органског цимета

Припрема:

Оперите све састојке, ољуштите и исецкајте на комадиће. Ставите их у соковник и направите напитак од наведених састојака.



(Стил.курир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *