ДР СТЕФАНОВИЋ: Од короне се не умире, нема доказа да постоји, а Несторовић је… (ВИДЕО)

2

Милорад Стефановић Блуменау (Фото: Јутјуб)

Не може да се докаже да постоји корона, јер у нашој земљи до сада није урађена још ни једна аутопсија, која би показала да је од ње неко оболео. С друге стране, невероватно како су све владе света експресно прихватиле невидљивог непријатеља.

Ово истиче др Милорад Стефановић Блуменау и напомиње да је властима у Србији неко из СЗО рекао да морају овако да се понашају и ту нема врдања. До пре 3-4 године СЗО је свакој земљи издавала препоруке, али од тада те препоруке се претварају у наредбе.




– Од короне се не умире. Нисам сигуран ни да је то вирус. Шта год да је у питању, важно је да ли имунолошки систем сваког човека не мора да реагује на корону као алергијски када га уједе пчела и да га не угрози тај отров.

За борбу против ове, али и многих других пошасти је веома важан витамин Д3. Зато је боравак на здравом сунцу од изузетног значаја. Постоје и куповни витамини Д3, које можете да купите у апотеци за пар стотина динара и да се заштитите од вируса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Знам двојицу колега који су одбили да буду чланови кризног штаба, јер су знали да морају да причају оно што им се каже и нису желели да се компромитују.




Када носимо маску, ми прихватамо да носимо тај жиг. Око 10-15 одсто лекара је свесно да је све ово превара, али се плаше да проговоре. Један пулмолог, колегиница која се успротивила јавно, после пет дана је смењена.

Прочитајте још:  Крах међународних организација – повратак цивилној заштити и обавезном војном року

Др Несторовић је шармантан човек, има извесно знање и људи су стекли поверење у њега. Стекли су се услови да преузме улогу доброг полицајца, док је др Кон лош полицајац. Ни један, ни други не говоре истину, с тим да Кон баш уопште не говори истину – рекао је наш саговорник.

Шта је још др Стефановић рекао о колеги Несторовићу, вакцинама, као и о многим другим темама, погледајте у веома интересантом интервјуу.

https://youtu.be/UKU_dkXLPIA



Србин.инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ДР СТЕФАНОВИЋ: Од короне се не умире, нема доказа да постоји, а Несторовић је… (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *