Ванземаљске испоставе у Америци: Примећено пет подземних база са тајним пролазима? (Видео)

0

(Фото: Depositphotos)

Самопроглашени експерт за НЛО тврди да је открио улазе у пет различитих подземних база у Јужној Каролини. Ловац на ванземаљце каже да верује да наводне базе имају тајне пролазе који воде у море.

Скот Варинг каже да је преко „Гугл ерта“ открио ванземаљске испоставе које се скривене на острву у Јужној Каролини. У питању је пет удубљења овалног облика која се, чини се, савршено подударају на сателитској слици. Ова упечатљива формација убедила је Варинга да овали крију подземне ванземаљске базе, а он тврди да имају дуге пролазе који воде у море.

„Пет острва су на мапи под савршеним углом од 45 степени“, написао је Варинг. „Пет овала има средишњи овал који је највећи, а затим све мање док иду према крај. Оуни су постројени паралелно један са другим. Све би то требало да је статистички немогуће, а ипак … ето га.“




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Иако су формације овалног облика упечатљиве, научно објашњење је да су они пример мочварних подручја познатих као Заливи Каролине. То су елиптичне удубљења која су у великој мери испуњена кишом и плитким подземним водама. Она се превасходно налазе у Каролини и Џорџији, али се могу видети и на многим местима дуж обале америчког Атлантског океана.

Занимљиво је да геолози нису сасвим сигурни у то шта је проузроковало да се развију необичне водене формације, а неки чак и наводе да су оне можда последица удара комета у давна времена. Међутим, већина стручњака сматра да су то остаци древних ерозивних процеса који се више не одвијају, преноси „Раша тудеј“.

Прочитајте још:  Проблем миграната као „црвена пилула“ против либералне „матрице“



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *