Ванземаљске испоставе у Америци: Примећено пет подземних база са тајним пролазима? (Видео)

0
(Фото: Depositphotos)

Самопроглашени експерт за НЛО тврди да је открио улазе у пет различитих подземних база у Јужној Каролини. Ловац на ванземаљце каже да верује да наводне базе имају тајне пролазе који воде у море.

Скот Варинг каже да је преко „Гугл ерта“ открио ванземаљске испоставе које се скривене на острву у Јужној Каролини. У питању је пет удубљења овалног облика која се, чини се, савршено подударају на сателитској слици. Ова упечатљива формација убедила је Варинга да овали крију подземне ванземаљске базе, а он тврди да имају дуге пролазе који воде у море.

„Пет острва су на мапи под савршеним углом од 45 степени“, написао је Варинг. „Пет овала има средишњи овал који је највећи, а затим све мање док иду према крај. Оуни су постројени паралелно један са другим. Све би то требало да је статистички немогуће, а ипак … ето га.“Иако су формације овалног облика упечатљиве, научно објашњење је да су они пример мочварних подручја познатих као Заливи Каролине. То су елиптичне удубљења која су у великој мери испуњена кишом и плитким подземним водама. Она се превасходно налазе у Каролини и Џорџији, али се могу видети и на многим местима дуж обале америчког Атлантског океана.

Занимљиво је да геолози нису сасвим сигурни у то шта је проузроковало да се развију необичне водене формације, а неки чак и наводе да су оне можда последица удара комета у давна времена. Међутим, већина стручњака сматра да су то остаци древних ерозивних процеса који се више не одвијају, преноси „Раша тудеј“.Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.