РАСКРИНКАНА МРАЧНА ИГРА ЛИДЕРА “ДУБОКЕ ДРЖАВЕ”! Сорошеви тужиоци минирају трампа

0

Побеснела руља не престаје да терорише Чикаго, очигледно сигурна да за то неће одговарати јер их тужиоци које плаћа Џорџ Сорош листом пушта на слободу. Везу мултимилијардера с хулиганима који нападају полицију открио је Чикаго трибјун, тачније новинар Џон Кас.

Према писању листа, у градовима које воде демократски градоначелници, наклоњени Џозефу Бајдену, попут Чикага, Филаделфије, Сан Франциска, Сент Луиса и других, Сорош је потрошио милионе долара да помогне у избору такозваних либералних тужилаца. Испод радара, далеко од очију јавности, он је успоставио свој правосудни систем. Ови тужиоци, екстремно лево оријентисани, одбијају (и то и не крију) да процесуирају и затварају преступнике, позивајући се на своја левичарска и либерална убеђења, али је тешко поверовати да иза свега не стоји управо један од озлоглашених лидера “дубоке државе” и светске владе у сенци.




Тако се амерички градови претварају у места где влада хаос, што Трампу умањује шансе да у новембру добије други мандат. Због тога, како пише Чикаго трибјун, Трамп шаље савезну полицију у поменуте градове, где су убиства, пуцњаве и обрачуни банди изван контоле и читави квартови су на путу да постану градови-духови.

Сорошеви тужиоци су међу неколицином америчких политичара који су испунили своја обећања. Обећали су да ће испразнити затворе, спроводећи политику социјалне правде. То заправо значи да ослобађају насилнике када ови буду ухапшени. На пример, у Чикагу је тужилац у округу Кук жена, која је у својој кампањи за избор ове године поднела извештај из ког се види да је добила најмање два милиона долара од Одбора за политичку акцију, организације коју финансира Сорош.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  НАТО оружјем по манастиру




Ким Фокс, пише Чикаго трибјун, нема богзна како велики правни углед. Њена канцеларија је чак под истрагом због неких поступака, међутим, она је већ објавила да планира још један корак – кандидоваће се за сенаторку. И не треба сумњати да ће успети јер је штићеница шефа округа Кук, демократе Тонија Преквинкла. У истом тиму (Сорошевом) игра и главни судија округа Кук Тим Еванс. И он се јавно хвали и поноси својим либералним убеђењима.

Још пре неколико година Фоксова је обзнанила да неће “агресивно процесуирати” чланове банди које су пљачкале продавнице у једној од највећих чикашких авенија Северни Мичиген. После таласа протеста због убиства Џорџа Флојда обећање је и испунила, а све је кулминирало 30. јуна, када је обавестила градско веће Чикага да неће процесуирати “мирне демонстранте”.

Отказ аутору текста

Колико су дубоки пипци Џорџа Сороша говори и отказ Џону Касу (64), новинару Чикаго трибјуна, који је целу аферу и открио. Кас је био један од најбољих новинара овог листа, у коме је провео читавих 35 година, али то није било довољно да задржи посао.




Пуштају их да опет пљачкају

Истрага Чикаго трибјуна открила је да је од 162 преступника из Чикага, који су ухапшени и оптужени за разна насилна кривична дела пре протеста због убиства Џорџа Флојда, а на слободу си их пустили либерални Сорошеви тужиоци, више од 20 одсто поново ухапшено због насиља.

– Исто се догађа и у другим градовима. Њима је јасно да неће наљутити своју базу када пуштају насилнике у сиромашне четврти да почине друга насилна дела над сиромашним људима. Јер људи који су лево оријентисани, који су против Трампа, њихова су база. То је оно што они желе, то је оно за што их је Сорош платио – писао је Чикаго трибјун.

Прочитајте још:  Кина и Русија развијају непробојне квантне канале комуникације за државе БРИКС-а



Република

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *