KОН ТРАЖИ СТРОГУ МЕРУ: Заувек ЗАБРАНИТИ ПУБЛИKУ на утакмицама!

3

Навијачи Партизана (Фото: Принтскрипт)

Обраћајући се грађанима, Kризни штаб је апеловао на грађане који лето проводе на језерима, планинама, у бањама широм Србије да буду самосвесни и самодисциплиновани, јер је приметио да многи не примењују мере заштите а чека нас тешка јесен и напори да наставимо тенденцију смањивања броја заражених, иначе ћемо се вратити у ситуацију када ће опет почети борба за људске животе.

Да ситуациј аније ни даље ни мало наивна, сагласан је и епидемиолог Предраг Kон који је за Објектив рекао:

– Не смеју се мере попуштати као први пут. То нарочито важи за спорт и светске утакмице. Ако нема гаранције да ће се поштовати мере, по мом мишљењу, не би требало икада више да буде публике на утакмицама – рекао је он.




И др Бранислав Тиодоровић дели слично мишљење, па је упозорио да је ситуација у Србији још увек нестабилна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Тренутна епидемиолошка ситуација у Србији може се означити несигурном – рекао је епидемиолог др Бранислав Тиодоровић.

– На крајњем југу у делу општине Бујановца и Прешева код популације албанске мањине имамо благи раст који се може претворити у већи пораст оболелих, јер се лече у приватним клиникама. Здравствени систем користе када су искључиво тешки случајеви и зато је већа смртност код тих пацијената – рекао је Тиодоровић.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “KОН ТРАЖИ СТРОГУ МЕРУ: Заувек ЗАБРАНИТИ ПУБЛИKУ на утакмицама!

  1. Уместо да робија због афере са вакцинама против свињског грипа, овај белосветски хохштаплер је добио место духовника Председника Републике. Какву год глупост овај лик смисли, по наређењу газда из Биг Фарме, Председник аутоматски спроведе. Даће Бог да Трамп, 3. новембра згази криминалце из дубоке државе, што ће истовремено значити и крај и за ове наше битанге. У противном, црно нам се пише…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *