Kон: У школама ће бити обавезне трослојне, а не једнослојне платнене маске

1

Предраг Кон (Фото: Танјуг)

У школама у Србији биће обавезно ношење трослојних маски, а не једнослојних платнених, изјавио је епидемиолог Предраг Kон. Тиме је објаснио да епидемија коронавируса неће бити спуштена на нулу пре поласка у школу.

“Овде треба нагласити онај медицински део, а то је обавезно ношење маски. То не треба да буду једнослојне платнене маске, већ трослојне маске. То је врло важно и није свеједно. Уколико се мере буду поштовале онда неће морати да се ради потпуна изолација сваког одељења у које уђе вирус”, изјавио је Kон.




Он је у изјави за ТВ Пинк подсетио да ће се у школама, највероватније, одржавати комбинована настава, а да ће се за ученике од петог до осмог разреда наизменично одвијати настава на даљину.

Kон, који је члан Kризног штаба Владе Србије за заштиту од коронавируса, рекао је и да се епидемија у Србији на неким нивоима стабилизовала, али да се активност вируса веома споро смирује, што се види кроз евиденцију оних који се први пут јављају у ковид амбуланте.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Бета / Срна

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Kон: У школама ће бити обавезне трослојне, а не једнослојне платнене маске

  1. Која будала може још веровати овом плаћенику криминалне СЗО? 2009 рече да ће 2 милиона људи помрети у Србији ако се не вакциние 7 милиона вакцинама против свњског грипа ( која до данас није пронађена ) и тада се водила безуспешна акција вакцинисања по школама али на срећу безуспешно, али сада се исти акцијаши боље спремили насрнули законом о обавезној вакцинацији који је усвојила малоумна и корумпирана скупштина а сад и уцена штетног ношења маски до вакцинисања … јел и на часовима физичког и приликом храњења? Овај “човек” је заслужио неколико доживотних робија и принудни рад у руднику без права помиловања са обавезним вакцинисањем против грипа, промаје, заушњака, глиста, чмичака, вашки, крпеља, шуге …
    https://www.youtube.com/watch?v=sxU4fjRTvLc&feature=youtu.be

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *