Пастор из Индијане најавио судњи дан: „Апокалипса ускоро стиже“ (ВИДЕО)

0

(Фото: Пиксибај)

Пастор, који тврди да је повезао тачкице између савремених и катастрофа из библијске епохе, не заборавља да подсети своје следбенике да шаљу донације и купују робу упркос томе што долази крај света.

Евангелички пастор Паул Бегли најавио је покретање апликације која би омогуц́ила корисницима да добијају најновије вести о апокалипси.




Видео који је у уторак пренесен на његов Јутјуб каналу садржи повремене призоре природних катастрофа и војних акција, уз поруку: „Где у овим задњим временима можете потражити најновије вести из библијске перспективе?“

Клип од 30 секунди завршава се слоганом: „Апликација за гледање апокалипсе – ускоро стиже!“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На Беглијевом сајту не помиње се апликација али се охрабрују корисници да купују његове ДВД-еве, књиге и шоље. Нема података ни о датуму појављивања апликације.

Пастор из Индијане и теоретичар завера редовно проповеда преко лајв-стрима а у проповедима повезује савремене догађаје са библијским пророчанствима о крају света.




„Живимо последње дане и ово је време је да људи схвате шта се дешава у овим задњим временима“, рекао је својим пратиоцима на Јутјубу, којих има више од 330.000.




Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *