ДОКТОР БЕЛОЈЕВИЋ ПОНОВО ШОКИРА: Корона вирус не може победити вакцином, још у марту сам предложио како да зауставимо пандемују (ВИДЕО)

4
Проф др Горан Белојевић (Фото: Јутјуб)

Проф др Горан Белојевић са Институт за хигијену и медицинску екологију Медицинског факултета Универзитета у Београду тврди да вакцина неће бити делотворна на Ковид-19 али де би превентивна терапија пробиотицима отежала ширеење болести.

Белојевић тврди да је ковид-19 вештачки створен вирус и да је због тога готовор немогуће направити успешну вакцину.
– У питању је генетски манипулисан агенс, то значи да је тако прављен да за њега не може да се направи вакцина. Слично је било и са ХИВ – објаснио је он.

Он тврди да се корона вирус не може победити вакцином него пробиотицима и да је то предлагао још у марту.

Прочитај још: Србима на јесен спремају присилну вакцинацију: Ово морате да знате

– Тражио сам да се уведе масовна превенција пробиотицима целе нације, једним пробиотиком дневно и масовна профилакса код оних који су оболели са два пробиотика дневно уз ручак – објаснио је Белојевић.

Прочитај још: ЛОНЧАР: Kада смо силом натерали родитеље да вакцинишу децу то је дало резултате …

Он је рекао да витамини не могу зауставити вирус али да пробиотици могу и објаснио је зашто је то тако.Правда

4 Коментара

  1. Вештачки направљен? Па што не тражите ко га је направио и приведете правди. Пандемије и нема јер је смртност мања него протеклих година, значи да неко мајсторе ипак саботира.

    • Објављено је још у фебруару да је сорошева лабараторија у вухануми Кини створила овај вирус па су зато АМЕРИКА И ЕУ покренуле тужбе и против Кине и против власника лабараторије. Кина је поклонила огроман новац и медицинску опрему појединим државама ЕУ како би повукле тужбу што се после политичких преговора и “ поклона“ тачније мита и корупције и десило. Са Америком ке друга прича и ту се још прикупљају докази мада је тужилац подигао тужбу против Кинеске државе због прикривања истине, касних информација али и лабараторија које су са знањем Кинеске државе радиле на овом вирусу.

  2. Чувени вирусолог и добитник Нобелове награде из области вирусологије, чувени научник Мене сасвим другачије износи чињенице и доказе ЈАВНО ПРЕД ТВ КАМЕРАМА И ОСТАЛИМ НАУЧНИМ СВЕТОМ ОД КОЈИХ ЈЕ НЕКОЛИКО ЊИХ БИЛО СА ЊИМ У СТУДИЈУ. Питање је за овог „доктора“ кад има толика сазнања што их износи пред новинарима а не пред научним светом и докаже ту своју тврдњу. мен је потврдио после 11 дана од објаве епидемије вируса ковид 19 да је вештачки и да у себи има и примесе САД-а, свињског грипа, птичјег грипа, дакле свих оних втачких вируса које су створили и пустили у ваздух убице и пљачкаши нацистичке дубоке државе из труле америке. Ту нема ничег новог. Једина табу тема је ово мишљење овог доктора које се износи само на овим порталима мада би требало и шире да се објави оваква изјава да се утврди шта је тачно истина. ТО ЈЕ ПОТРЕБНО ИЗ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ РАЗЛОГА ИСТИНЕ јер велеиздајник вучић и његов картел су све створили лажно и само лажним пропагандама манипулишу јавност у Србији како би прикрили своју пљачку државног буџета, своју директну повезаност са узимањем процента од увозних лекова и опреме а домећ све мора да чека боља времена. Зато и кризни штаб тако ради како је и сам кон признао да није могао да се успротиви одлуци његовог председника да се укине ванредно стање и све забране због остваривања предизборних активности. Да није којим случајем и ову доктор умешан у такве или сличне активности лажном пропагандом ширећи панику и основ за приморавање људи да се вакцинишу како би неко зарадио огроман новац од тих увозних вакцина што ће се сигурно десити. Мада можда је доктор Белојевић у праву и зато кажем да је потребна шира јавност да се укључи и он сам да одржи своју слободну конференцију за штампу па ако има доказе нек их изнесе ако нема нек ћути.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.