ДОКТОР БЕЛОЈЕВИЋ ПОНОВО ШОКИРА: Корона вирус не може победити вакцином, још у марту сам предложио како да зауставимо пандемују (ВИДЕО)

4

Проф др Горан Белојевић (Фото: Јутјуб)

Проф др Горан Белојевић са Институт за хигијену и медицинску екологију Медицинског факултета Универзитета у Београду тврди да вакцина неће бити делотворна на Ковид-19 али де би превентивна терапија пробиотицима отежала ширеење болести.

Белојевић тврди да је ковид-19 вештачки створен вирус и да је због тога готовор немогуће направити успешну вакцину.




– У питању је генетски манипулисан агенс, то значи да је тако прављен да за њега не може да се направи вакцина. Слично је било и са ХИВ – објаснио је он.

Он тврди да се корона вирус не може победити вакцином него пробиотицима и да је то предлагао још у марту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитај још: Србима на јесен спремају присилну вакцинацију: Ово морате да знате

– Тражио сам да се уведе масовна превенција пробиотицима целе нације, једним пробиотиком дневно и масовна профилакса код оних који су оболели са два пробиотика дневно уз ручак – објаснио је Белојевић.

Прочитај још: ЛОНЧАР: Kада смо силом натерали родитеље да вакцинишу децу то је дало резултате …

Он је рекао да витамини не могу зауставити вирус али да пробиотици могу и објаснио је зашто је то тако.



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ДОКТОР БЕЛОЈЕВИЋ ПОНОВО ШОКИРА: Корона вирус не може победити вакцином, још у марту сам предложио како да зауставимо пандемују (ВИДЕО)

  1. Вештачки направљен? Па што не тражите ко га је направио и приведете правди. Пандемије и нема јер је смртност мања него протеклих година, значи да неко мајсторе ипак саботира.

    1. Објављено је још у фебруару да је сорошева лабараторија у вухануми Кини створила овај вирус па су зато АМЕРИКА И ЕУ покренуле тужбе и против Кине и против власника лабараторије. Кина је поклонила огроман новац и медицинску опрему појединим државама ЕУ како би повукле тужбу што се после политичких преговора и ” поклона” тачније мита и корупције и десило. Са Америком ке друга прича и ту се још прикупљају докази мада је тужилац подигао тужбу против Кинеске државе због прикривања истине, касних информација али и лабараторија које су са знањем Кинеске државе радиле на овом вирусу.

  2. Чувени вирусолог и добитник Нобелове награде из области вирусологије, чувени научник Мене сасвим другачије износи чињенице и доказе ЈАВНО ПРЕД ТВ КАМЕРАМА И ОСТАЛИМ НАУЧНИМ СВЕТОМ ОД КОЈИХ ЈЕ НЕКОЛИКО ЊИХ БИЛО СА ЊИМ У СТУДИЈУ. Питање је за овог “доктора” кад има толика сазнања што их износи пред новинарима а не пред научним светом и докаже ту своју тврдњу. мен је потврдио после 11 дана од објаве епидемије вируса ковид 19 да је вештачки и да у себи има и примесе САД-а, свињског грипа, птичјег грипа, дакле свих оних втачких вируса које су створили и пустили у ваздух убице и пљачкаши нацистичке дубоке државе из труле америке. Ту нема ничег новог. Једина табу тема је ово мишљење овог доктора које се износи само на овим порталима мада би требало и шире да се објави оваква изјава да се утврди шта је тачно истина. ТО ЈЕ ПОТРЕБНО ИЗ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ РАЗЛОГА ИСТИНЕ јер велеиздајник вучић и његов картел су све створили лажно и само лажним пропагандама манипулишу јавност у Србији како би прикрили своју пљачку државног буџета, своју директну повезаност са узимањем процента од увозних лекова и опреме а домећ све мора да чека боља времена. Зато и кризни штаб тако ради како је и сам кон признао да није могао да се успротиви одлуци његовог председника да се укине ванредно стање и све забране због остваривања предизборних активности. Да није којим случајем и ову доктор умешан у такве или сличне активности лажном пропагандом ширећи панику и основ за приморавање људи да се вакцинишу како би неко зарадио огроман новац од тих увозних вакцина што ће се сигурно десити. Мада можда је доктор Белојевић у праву и зато кажем да је потребна шира јавност да се укључи и он сам да одржи своју слободну конференцију за штампу па ако има доказе нек их изнесе ако нема нек ћути.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *