Оно што спремају човечанству је невероватно!

Оно што спремају човечанству је невероватно!

(Фото: Јутјуб)

Пре неколико година у основним и средњим школама у САД-у завладао је један чудан низ такозваног „School Shooting “-а у којем донедавно мирни и неприметни клинци узимају оружје, улазе у школе и поубијају децу и професоре. Једном речју страхота. Свакакве су се анализе одвијале у то време.

Јесу ли криви родитељи, игрице, пријатељи, друштво? Али, једна теорија заправо била је најнеобичнија. Многи људи верују како су ти клинци доживели одређену врсту контроле ума, односно да је неко, у овом случају Влада САД насумице изабрала дечаке, путем микроталаса „ушла“ у њихов мозак и рекла им да то учине, да постану бруталне убице. Зашто?

Па након тих догађаја баш као и након 11/9, контрола у америчким државним школама постала је невероватна. Камере су постављене у свакој просторији, укључујући и тоалете. Ученици пролазе разне врсте прегледа и детектора пре него што уђу у школу, а школе чувају и школски полицајци који не дозвољавају ни родитељима да дођу по своје дете.Једном речју у школе је уведена апсолутна контрола која не би могла бити оправдана без ових немилих догађаја. Мислите да је тешко вероватно да постоји технологија која вас може натерати да убијате? Читајте даље..

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Доктор Barrie Trower је британски физичар специјализован за микроталасну технологију. Радио је за британску војну морнарицу и био је члан британске тајне службе МИ6. Barrie Trower је прави британски господин и јунак ако погледамо на који се начин информацијама бори за човечанство. Он спремно проговара, односно звижди, о једном врло тајном и убојитом оружју које владе широм света користе како би чиниле геноцид над човечанством.

Реч је о микроталасној технологији коју већина човечанства уноси у своје домове. Он је учествовао у стварању тог оружја и из прве руке говори о страхотама које чине владе света људима, убијајући их и манипулишући овом застрашујућом технологијом. Интервју с њим направила је Deborah Tavares: за страницу стоптхецриме.нет који у целости можете прочитати овде. Ми вам доносимо најзанимљивије делове интервјуа.

Повод за интервју везан је за документ објављен у јулу 2012. године на службеним страницама америчке Беле куће, под називом ‘Коришћење пуног потенцијала спектра контролисаног од стране владе за подстицање економског раста’, у којем се расправља о различитим аспектима коришћења бежичне микроталасне технологије.Barrie Trower: Почетком шездесетих година обучавали су ме унутар владиних одељења за микроталасно ратовање. Годинама сам проучавао различите облике микроталасног ратовања и кад је истекао рок мог служења у војсци, питали су ме да ли бих могао да наставим моја истраживања, јер сам кроз свој рад добио неопходно знање на том подручју. Ви морате знати да се тренутно налазимо у новом Хладном рату и то је разлог зашто земље широм света то развијају. И то је разлог зашто се свуда постављају микроталасни одашиљачи, јер би их неко, ако би тако хтео, могао користити у друге, застрашујуће сврхе. Чињеница је да је тај систем већ пуштен у погон.

Прочитајте још:  „Форбс“ објавио списак најтајанственијег руског оружја

Пре много година наша влада (британска) је заповедила нашим научницима да када причају о микроталасима спомињу и наглашавају само топлину и ништа више од тога. Сви су то послушали и не причају о ничему другоме, с тим да поричу више од 40 година истраживања која су показала да микроталаси изазивају разне облике рака. Они уместо да се служе научним истраживањима која то потврђују, лажу. Тако последњих 40 година енглеска влада, али и друге владе света, и Американци, Канађани, Аустралијанци, исто лажу. Лажу како би заштитили индустрију и заштитили њихове профите.

Тако да су они искључиво лажови и то се може доказати, с одобрењем од стране Светске здравствене организације (СЗО). То су исти људи који седе на ИЦНАП цертификату, седе у владиним агенцијама за јавно здравство, седе у Светској здравственој организацији. Ту се вероватно не ради о више од 20 људи. Али да, они ће починити, по мом мишљењу, најгори геноцид који је ова планета икада видела, не само на људима, него и на животињама и биљкама. Узроковаће веће уништење од глобалног рата, и за неколико стотина година људи ће се присећати, ко год преживи, шта смо покушали урадити како би их спречили у том науму.

Deborah Tavares: Док будемо пролазили кроз ово, Баррие, желела бих да објасниш шта видиш у овом документу, молила бих те, јер се ради о 13 страница на којима говоре која је сврха тог микроталасног спектра којег планирају.

Barrie Trower: Једну ствар бих желео напоменути. Универзитети можда и нису криви. И могу вам дати пример. Влада има на располагању велика средства за финансирање истраживања и универзитети се пријављују како би добили та истраживачка средства. Даћу вам један пример из САД-а – влада замоли један универзитет да осмисли начин помоћу којег ће се одашиљати микроталаси у нечије уво, и заправо ће произвести звук у његовој глави који нико други не чује, једино особа према којој се одашиљу таласи може то чути.И универзитету је речено како ће то неизмерно помоћи глувима јер ће људи причати у направу и моћи ће кроз њу чути. За то сазнају власници великих трговина који кажу како би то могли користити против лопова, могли би лоповима одашиљати ‘Надзиремо вас. Остави то`. Спречићемо злочин, и користимо то у добре сврхе. Није прошло дуго времена, нарочито војсци и великим трговачким ланцима да падне на памет ‘чекај мало, па могли би то употребљавати у нашу корист’.

И тако војска може ставити гласове у главе људи како би направили штагод пожеле, а велике трговине су схватиле, уместо да кажу ‘остави то, украшћеш то’, ако си неодлучан током куповине могу ти рећи ‘заиста желиш то да купиш’, и након 9 месеци неко је тужио један од великих трговачких ланаца због одашиљања а који су остварили феноменалан профит у само 9 месеци. Али случај је пропао јер је Државна канцеларија за комуникације (ФЦЦ) рекла како су микроталаси безопасни.

Deborah Tavares: Шта је њихов прави циљ? Микроталасе проширити на ширу популацију? Јер овај документ Беле куће, доказује да је намера деловати, односно манипулисати, конкретно на стотине хиљада људи широм света?

Прочитајте још:  Све чешћи расистички напади на Азијате у Америци

Barrie Trower:: Да. То је управо тако.

Deborah Tavares: Овде можемо видети карту која показује масовно циљано деловање, нарочито у САД-у?

Barrie Trower: О, да. Апсолутно. То је једна од идеја која се крије иза „Смарт Метер“ уређаја који се стављају у домове људи. Шта сад могу учинити? Могу надзирати све особе у тој кући. Могу гледати како идете у кревет. Могу гледати шта радите у кревету. Могу вас гледати у купатилу и у кади. Чују сваку реч коју изговарате. Имају справу која мери ниво ваших хормона. Имају справу помоћу које, под условом да се налазе на 75 метара удаљености, мере вашу мождану активност и могу закључити како се осећате.Сад, ако то могу радити целој популацији, већина не би волела да им се то ради, али их се не би тицало, а из перспективе владе, они ће рећи вама како нису заинтересовани за 98% популације, али јесу за 2% који могу бити опасни за, например, америчке грађане. Али то не вреди. Онда кажу: ‘Само мало, постоји група која нас спречава да направимо то и то,. Требамо их се пазити.’ И онда почну деловати на одређене религије, људе с дугом косом, људе који пуше канабис, а лествица иде све ниже и ниже и ниже, све док не почнете надзирати 75% популације а имате компјутерску технологију с којом је то изводљиво. Зашто људи мисле да они то не чине ако могу, није ми јасно?

Deborah Tavares: Па, то је сврха, ако смо добро схватили, овог документа Беле куће. Документ детаљно описује оружје за масовну контролу ума и квантне компјутере и крађу ума, инвазију на људски мозак с вештачком интелигенцијом. Можете ли људима објаснити шта то значи?

Barrie Trower:: Не волим израз ‘контрола ума’ јер се ум не може заиста контролисати. Можете утицати да се особа другачије понаша, али немате непрестану контролу. Можете утицати на то што људи раде, и то је врло лако. Ја то могу. Могао би то извести за мање од три дана.

Deborah Tavares: Претворити некога у убицу?Barrie Trower:: Могао бих те претворити у убицу за мање од три дана. То је лако. Тако да постоје различити разлози за покривање неког подручја микроталасима и надзирање људи. И то се не би тицало 98% људи, али чињеница је како немате избор. И ако се замерите некоме у влади, могу злоупотребити свој положај и циљати на вас.

Deborah Tavares: Постоји велики број научника који схватају шта су њихови научни експерименти проузроковали. Не користе се за добробит човечанства и сад виде да се користе на штету њихове ђеце, њихових породица, и цијелог света, и излазе у јавност како би се то сазнало. И на њих се сада покушава утицати микроталасном технологијом коју су помогли створити и која се сад користи против већег броја звиждача, слажете ли се?

Прочитајте још:  СРЂАН НОГО ПОНОВО ШОКИРА ЈАВНОСТ: Зашто ова питања нико не сме да постави Вучићу и кризном штабу?

Barrie Trower:: Да. И могу вам дати конкретан пример високог научног службеника у Енглеској. Али, ако ћете постати звиждач, морате бити свесни како ће вам се претити смрћу и ради се о врло озбиљним претњама смрћу. Остаћете без посла. Ваша деца се неће моћи запослити или ићи студирати. Ради се о породичној жртви, али и личној.

Могу вам дати пример. Примио сам бројне шифроване и чудне поруке од високих службеника. Примио сам поруку од врло, врло високог службеника који ради на тајној експерименталној локацији у Енглеској. Рекао је, ‘Морам причати с тобом, Баррие’. Пристао сам и састали смо се. Рекао је како ћу му ја моћи пружити своју перспективу. С владом смо склопили уговор о истраживању. Проучавамо утицај микроталаса на мозак и срце. Ја сам један од водећих научника у држави. Затражили су да проучавам утицај микроталаса на мозак и срце, конкретне пулсне фреквенције за коју се зна како утиче на мозак и срце.Ја и ти обоје знамо, јер делимично сам студирао експерименталну физику, ако ћемо проучавати срце и мозак, то ће трајати отприлике 15 година. Потребно је 10 година истраживања и још 5 година како би се решили поједини проблеми, затим се рад треба написати, дати на рецензију другим научницима и онда објавити.

И рекао је како се ради о великом новцу. Знаш колико су ми дали времена за спровођење експеримената на срцу и мозгу? Један од њих траје 10 минута, а други 20 или 25 минута. Могу оба обавити за сат времена и још имам времена за кафу. Рекао је да сада зна кад обави те експерименте, да ће резултати сугерисати да је технологија сигурна, сигурна, сигурна, сигурна, сигурна. И знам да ће то користити са жигом моје лабораторије на којем ће писати ‘сигурно – слободно продај’. И тај конкретни систем се сад продаје у 150 земаља с потврдом да је сигуран.

И рекао ми је, ја нисам направио ништа лоше. Обавио сам експерименте. Произвео сам резултате, који кажу да је производ сигуран, али знам да ће се то злоупотребљавати. Знам како ће људи умрети јер ће се то објавити. Жене ће добити рак дојки, имати абортусе; свашта ће се догодити. Али то ће направити они – не ја.

Рекао је да је тренутно на високом научном положају у државној служби. Имам супер плату. Имам троје деце који студирају. Имам хипотеку на велику, лепу кућу. Ако их издам, данас ћу све изгубити и никад се више нећу запослити. Деца ће морати престати да студирају и живот ће ми бити ужас. Шта да радим?

Рекао сам му како има само два избора: дићи ћеш руке од породице, школовања своје деце и свега, или ћеш ћутати. И то су била једина два избора, и одлучио је ћутати.Извор: „Корени“

"Српске школе на удару џендер лудила"

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Српски језикРусскийEnglish